Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Παραιτείται από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης

Την απόφασή του να παραιτηθεί από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε, μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Φώτης Κουβέλης, δύο 24ωρα μετά την αποχώρηση της Ανανεωτικής Πτέρυγας από το συνέδριο του ΣΥΝ. Ο κ. Κουβέλης θα ανακοινώσει την απόφασή του αυτή εντός της ημέρας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος...
«Θέλουμε ανασυγκρότηση του χώρου της Ανανεωτικής Αριστεράς, να απεμπλακούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτηρίζεται από αριστερισμό», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Για τις επόμενες κινήσεις του, ο κ.Κουβέλης παρέπεμψε στις επόμενες ώρες και ημέρες. Όπως δήλωσε η δημιουργία ενός νέου φορέα αποτελεί συνάρτηση πολλών παραγόντων που θα κριθούν το επόμενο διάστημα.

Τόνισε ότι η κίνησή του να παραιτηθεί από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται για «ίδιον όφελος» και έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν να συμμαχεί είτε με το ΠΑΣΟΚ, είτε με τους Οικολόγους-Πράσινους.

«Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση για συνεργασία, δεν μιλάμε για αναζήτηση συμμαχίας», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Κουβέλης εκτιμά ότι «από εδώ και στο εξής θα ενταθούν οι αντιθέσεις, θα κορυφωθεί η ένταση».

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο ΣΥΝ θα πρέπει να ανακαθορίσει την πολιτική του. «Ωστόσο φοβάμαι ότι θα εμμείνει στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που είναι μια πολιτική που στρεβλώνει».

πηγή-in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου