Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Οι Κάννες με φόντο την κρίση

Ο Ράσελ Κρόου κατόρθωσε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις εμπρηστικές δηλώσεις του στην έναρξη του Φεστιβάλ των Καννών. «Αν ο Ρομπέν των Δασών ζούσε σήμερα, νομίζω ότι θα προσπαθούσε να ‘κλείσει τους λογαριασμούς’ με την Γουόλ Στριτ, την οικονομική κρίση και τις τράπεζες. Αν βρισκόταν εδώ, θα έπρεπε επίσης να ασχοληθεί και με τα μονοπώλια των μίντια», υποστήριξε ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ιστορική περιπέτεια «Robin Hood» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Διαβάστε περισσότερα - http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1815598

«Ορφανά» 2000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Σκόνη... μαζεύουν 2000 κατασχεμένα αυτοκίνητα, τα οποία βγήκαν σε πλειστηριασμό από τις τράπεζες το Μάρτιο, χωρίς όμως να βρεθεί νέος ιδιοκτήτης. Oι έμποροι πλέον δεν ενδιαφέρονται για μεταχειρισμένα, ενώ κάποια εμπορικά μοντέλα έχουν υψηλές τιμές εκκίνησης. Οι έμποροι κάνουν λόγο για τρομερή καθίζηση στην αγορά μετά την άμεση επιβολή των υψηλότερων συντελεστών στο Φόρο Πολυτελείας αλλά και της αύξησης του ΦΠΑ κατά 2%.

πηγή-skai.gr

Τον πρωθυπουργό επιστρατεύει ο ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της χώρας

Ένα dvd του ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό και κυρίως στις ΗΠΑ πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Κυριακή. Το ξεχωριστό με το συγκεκριμένο dvd είναι ότι θα συμμετάσχει κατά πάσα πιθανότητα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Διαβάστε περισσότερα - http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1135993&lngDtrID=244

Μειωμένη ποινή σε όσους βοηθούν στην εξιχνίαση της διαφθοράς

Με δύο αλλαγές στο άρθρο για τα πρόσωπα που θα τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης, εφόσον καταθέσουν στοιχεία για την εξιχνίαση υποθέσεων διαφθοράς στο Δημόσιο, υπερψηφίστηκε το σχετικό νομοσχέδιο στην Ολομέλεια της Βουλής. Στο άρθρο 15 του νομοσχεδίου ορίζεται πως...