Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Δεν χρειάζεται να γίνουμε εχθροί σ’ αυτό το κίνημα


Του Δημήτρη Καμπουράκη από το protagon.gr

Ρε σεις, τι μας έπιασε όλους μαζί και τα βάλαμε με τους ανθρώπους που μαζεύονται στις πλατείες; Τι σκατά ακραίος συντηρητισμός γέμισε τα πενηντάχρονα  κεφάλια μας μόλις τους είδαμε να συγκεντρώνονται και διαπιστώσαμε (έκπληκτοι) ότι αυτό που κάνουν δεν ξεφουσκώνει;

Μελωδία που σε ταξιδεύει...............


Είμαι νέα, θα βρω ποτέ δουλειά αξιοπρεπή δουλειά;


Της Χριστίνας Χατζηγιαννίδου από το aixmi.gr

Οι αγανακτισμένοι του Λευκού Πύργου, χιλιάδες. Γύρω του έχουν στηθεί σκηνές και στo γρασίδι κάθονται παρέες. Φαναράκια αφήνονται κάθε λίγη ώρα. Ομάδες κρατώντας τις ελληνικές σημαίες, κλείνουν τον δρόμο.

Η είδηση και η μουσική έχουν "άποψη"


Σαν σήμερα.....


1381: Ο Γουάτ Τάιλερ ηγείται της Εξέγερσης των Χωρικών στην Αγγλία, απαιτώντας λιγότερους φόρους από τον βασιλιά Ριχάρδο Β'. Πρόκειται για την πρώτη λαϊκή εξέγερση που έχει καταγραφεί στην αγγλική ιστορία.

1525: Ο Μαρτίνος Λούθηρος παντρεύεται την Καταρίνα φον Μπόρα, αψηφώντας το δόγμα της Καθολικής Εκκλησίας για την αγαμία του κλήρου.

Η Google ξέρει πιο πολλά για μας από την ΚαΓκεΜπε, τη Στάζι ή τη Γκεστάπο


Με μόνο λίγες εβδομάδες να απομένουν*, πριν η Google λανσάρει την υπηρεσία της Street View, η κυβέρνηση στο Βερολίνο ξαφνικά άρχισε να συνειδητοποιεί τι συμβαίνει. Αλλά η κυβέρνηση της καγκελάριου Μέρκελ προσέχει να μην στοχοποιήσει συγκεκριμένα την εταιρεία.

The Killers - Read My Mind


Μόνοι στο σπίτι με delivery ή σε απόμακρα ταβερνάκια


Της Βίβιαν Μπενέκου από το ethnos.gr
bibian@pegasus.gr

Το "κίνημα της πλατείας" και οι αντιδράσεις των πολιτών τους έδιωξαν από τα μαγαζιά του κέντρου όπου σύχναζαν και τους... εξόρισαν στα βόρεια προάστια.

Απαγόρευση των ηλεκτρονικών τσιγάρων, παρότι είναι άκαπνα.


Ο ατμός που βγαίνει από το στόμα του Κλιφ Φίλιπς δεν είναι καπνός. Παρόλα αυτά, όμως, αυτό δεν εμπόδισε πολλούς να παραπονεθούν και να βήξουν βλέποντας τον κ. Φίλιπς να «καπνίζει».

«Εγραψαν» με λέιζερ το σύνθημα «κλέφτες» στον τοίχο της Βουλής


Παρά το τριήμερο, πολλοί ήταν οι αγανακτισμένοι που συγκεντρώθηκαν και απόψε στην πλατεία Συντάγματος.

Εφάπαξ 400.000 ευρώ σε υπάλληλο της Βουλής!


Την ώρα που ο μισθός του εργαζόμενου πέφτει στα Τάρταρα και οι τσέπες μας αδειάζουν σε κλάσματα δευτερολέπτου με τις περικοπές και τα νέα μέτρα κάποιοι εξακολουθούν να "χαίρονται" προνόμια αξίας χιλιάδων ευρώ.

20+ 1 λύσεις για το hangover


Όλοι έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή σε αυτή την κατάσταση: επιστρέφουμε από την βραδινή μας έξοδο με τα συνήθη συμπτώματα - ελαφρύ πονοκέφαλο, ζαλάδα, υπνηλία, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα…

«Πρωταθλητής» Ευρώπης στους πνιγμούς η Ελλάδα


"Ο παιδικός πνιγμός είναι σιωπηλός". Η φράση αυτή πρέπει να ειπωθεί δυνατά. Τόσο δυνατά, που να ακουστεί παντού, για να μην εφησυχάζουν οι γονείς, όταν βρίσκονται σε παραλίες ή πισίνες με τα παιδιά τους.

Καλησπέρα σε όλους... Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Απορρίπτει κάθε συζήτηση για αποχώρηση του Καντάφι το καθεστώς


Ο εκπρόσωπος της λιβυκής κυβέρνησης Μούσα Ιμπραχήμ δήλωσε ότι το καθεστώς της χώρας αρνείται κάθε συζήτηση για αποχώρηση του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι.

Η γόβα στιλέτο και τα ψηλοτάκουνα αυξάνουν τον κίνδυνο αρθρίτιδας


Τρία εκατοστά τακούνι το πολύ συνιστούν οι ειδικοί στη Βρετανία στις γυναίκες, για να μην εμφανίσουν οστεοαρθρίτιδα και άλλα προβλήματα.

Ανάσα ανακούφισης για εκατομμύρια ασθματικούς


Ανάσα ανακούφισης για εκατομμύρια ασθματικούς προσφέρει επαναστατική θεραπεία κατά της νόσου, η οποία ξεκίνησε να εφαρμόζεται και στην Ευρώπη. Γιατροί του νοσοκομείου Γουάιδενσοουϊ εφάρμοσαν με επιτυχία την...

Toto - Africa


Άνω των 21 δισ. ευρώ στην τριετία οι επενδύσεις σε ΑΠΕ


Τα 21 δισ. ευρώ έχουν ξεπεράσει οι επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στη χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια, δήλωσε ο Μάνθος Σανταμούρης πρόεδρος του...

Ραντεβού την Τετάρτη οι "Αγανακτισμένοι"


Έκλεισαν ήδη το ραντεβού τους για Την Τετάρτη, ημέρα της γενικής πανελλαδικής απεργίας, οι «Αγανακτισμένοι» κλίνουν το επόμενο ραντεβού τους για μια ακόμη μαζική και καταιγιστική διαμαρτυρία για την...

Θα σου κλείσω το στόµα µε χίλια φιλιά...


Ο 27χρονος Ντανιέλε Ντ’ Ανιέζε (κέντρο) δέχεται φιλί στο στόµα από έναν άλλον νεαρό, καθώς φεύγει συνοδευόµενος από αστυνοµικούς από την Αστυνοµική Διεύθυνση της Νάπολι. Ο Ντανιέλε, µέλος της Καµόρα και ένας από τους...

Απίστευτη νίκη Μπάτον σε γκραν πρι-θρίλερ


Αγώνας θρίλερ στον Καναδά, με τον Φέτελ να οδηγεί την κούρσα για 4 ώρες και 4 λεπτά και να χάνει την πρώτη θέση από τον Τζένσον Μπάτον λόγω οδηγικού λάθος 1.100 μέτρα πριν τον τερματισμό!

E.Coli: Ο πιο επικίνδυνος ιός στην ιστορία;


Τον κώδωνα του κινδύνου για την επιδημία που οφείλεται  στην ιδιαίτερα λοιμογόνο μορφή  του εντεροαιμορραγικού βακτηρίου E.coli κρούουν οι...