Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή με υπογραφή «Anonymous» προειδοποιεί τον Γ. Παπανδρέου για αποκαλύψεις

Ανοιχτή επιστολή προς τον έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, που φέρεται να έχει συνταχθεί από την ομάδα κυβερνο-ακτιβιστών Anonymous, στην οποία προαναγγέλλουν αποκαλύψεις για συγκεκαλυμμένα σκάνδαλα που οδήγησαν την Ελλάδα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Αναλυτικότερα, η επιστολή έχει ως εξής:

Αθέμιτες πρακτικές.......

Του Αναστάσιου Φούντογλου από το greek-publius.blogspot.com

Αγαπητέ ερυθρόλευκε Αη-βασίλη

Χαίρομαι που στον λεκτικό χείμαρρο ανοησίας που "ξερνάς" στο τελευταίο σου άρθρο, επικαλείσαι τον Δαρβίνο προκειμένου να απαξιώσεις μια μεγάλη μερίδα του ποδοσφαιρικού κόσμου και να χρυσώσεις το χάπι του αποκλεισμού της ομάδας σου απο τον Πάοκ. Επειδή όμως λόγω της διαχρονικής σου ημιμάθειας και της εδώ και χρόνια μετριότητας της δημοσιογραφικής σου πένας δεν είσαι σε θέση να....

Σαν Σήμερα...

1828: Ο Ιωάννης Καποδίστριας συγκροτεί τον πρώτο τακτικό ελληνικό στρατό.

1964: Οι Beatles αρχίζουν να κατακτούν και την Αμερική. Κατά την άφιξή τους στις ΗΠΑ, νεαροί οπαδοί κατακλύζουν το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης και χρειάζεται ισχυρή αστυνομική δύναμη για να τους συγκρατήσει.

1969: Ο ηγέτης της παλαιστινιακής οργάνωσης Αλ Φατάχ, Γιάσερ Αραφάτ, αναλαμβάνει πρόεδρος της PLO.

Το ένα τέταρτο των Αμερικανών παίρνει αντικαταθλιπτικά χωρίς λόγο

Περισσότερο από το ένα τέταρτο των Αμερικανών που παίρνει αντικαταθλιπτικά δεν έχει διαγνωστεί με κάποια ασθένεια, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύεται στις ΗΠΑ. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι εκατομμύρια άνθρωποι εκτίθενται στις παρενέργειες των αντικαταθλιπτικών χωρίς να έχουν αποδεδειγμένα οφέλη, δήλωσαν η Τζίνα Παγκούρα, ψυχολόγος και φοιτήτρια της ιατρικής στο...

Εικόνες του κόσμου

Περίτεχνα φωτισμένος ο ναός στο Chengdu της επαρχίας Sichuan γιορτάζει την έναρξη του νέου σεληνιακού έτους στην Κίνα, το έτος του λαγού. (AFP)

πηγή-kathimerini.gr

Πάγκαλος: Να γίνουν οι Έλληνες, "Αλβανοί"!

Νέες φωτιές πυροδοτεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύ λέει να γίνουμε… Αλβανοί, από την άποψη της σκληρής εργασίας. «Πιστεύω ότι ζούµε µια εποχή που ο παραδοσιακός τρόπος σκέψης υφίσταται ριζική αλλαγή, µέσα από µια πολύ επώδυνη διαδικασία.

Σαν σήμερα, υπογράφεται η Συνθήκη που δημιουργεί την Ευρωπαϊκή Ένωση

Στις 10 Δεκεμβρίου 1992, ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για την υιοθέτηση της Συνθήκης του Μάαστριχτ, η οποία υπογράφτηκε στις 7 Φεβρουαρίου 1992 και αποτελεί σήμερα τη γνωστότερη και πιο αμφιλεγόμενη συνθήκη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Κοιμηθείτε ήσυχοι τα βράδια

Ξυπνήσατε το πρωί αλλά αισθάνεστε πως δεν κοιμηθήκατε καλά. Σίγουρα δεν είστε οι μόνοι. Όμως τι κρύβεται και δεν κοιμάστε καλά; Πως μπορείτε να το διορθώσετε; Μια νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι περισσότεροι ενήλικες παλεύουν για να κοιμηθούν, με συνέπεια σπανίως πλέον να απολαμβάνουν τις τουλάχιστον επτά ώρες ήσυχου ύπνου που συνιστώνται για καλή υγεία.

Ξενώνας για τους καρκινοπαθείς από την Εκκλησία της Ελλάδος

Ξενώνα τόσο για τους καρκινοπαθείς, όσο και για τους συνοδούς τους, θα κατασκευάσει στη Θεσσαλονίκη η Εκκλησία της Ελλάδος, σε ιδιόκτητο οικόπεδο πίσω από το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο.

Επίπεδο και 250 φορές μεγαλύτερο το Σύμπαν ;

Ομάδα επιστημόνων από μεγάλα βρετανικά πανεπιστήμια υποστηρίζει ότι το Σύμπαν είναι επίπεδο και ότι ο Κόσμος είναι τουλάχιστον 250 φορές μεγαλύτερος από το ορατό Σύμπαν. Η κρατούσα θεωρία αναφέρει ότι το Σύμπαν έχει έκταση 13,7 δισεκατομμύρια έτη φωτός.

Οι αγρότες αποφασίζουν μπλόκα και ξεκινάνε από τις Σέρρες

Σήμερα θα αποφασίσουν για το είδος των κινητοποιήσεων τους οι αγρότες, μετά από συνεδριάσεις των κατά τόπους συλλόγων των αγροτών, όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑΣ Βισαλτίας και επικεφαλής του μπλόκου στον Προμαχώνα Σερρών, κ. Παύλος Αραμπατζής, είναι αποφασισμένοι να...

Οι πρώτες πανοραμικές 3-D εικόνες του Ηλιου

Τις πρώτες πανοραμικές εικόνες 360 μοιρών του Ηλιου έχουν στα χέρια τους οι αστρονόμοι και το πρώτο ολοκληρωμένο στερεοσκοπικό «πορτρέτο» του Ήλιου είναι πλέον γεγονός. Οι εικόνες, μάλιστα, είναι τραβηγμένες ταυτόχρονα από διαφορετικές γωνίες λήψης.

Πέθανε ο διάσημος κιθαρίστας Γκάρι Μουρ

Ο διάσημος ροκ κιθαρίστας Γκαρι Μουρ πέθανε, σε ηλικία 59 ετών, την Κυριακή. Όπως μετέδωσε το BBC, η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον μάνατζερ του συγκροτήματος Thin Lizzy, με το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του στη δεκαετία του '60 ο Ιρλανδός μουσικός.

Επιστρέφουν οι Beavis and Butt-Head!

To MTV ανακοίνωσε ότι το κλασικό καρτούν Beavis and Butt-Head θα επιστρέψει με νέα επεισόδια αργότερα αυτή την χρονιά. Η σειρά του Mike Judge, η οποία έχει στο προσκήνιο δύο ιδιαίτερους και εκκεντρικούς νέους με ψύχωση την μέταλ μουσική και την φωτιά μεταξύ άλλων, προβλήθηκε από το μουσικό κανάλι από το 1993 μέχρι το 1997 και έγινε συνώνυμο της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 90.

Γεμάτες μπαταρίες....συνεχίζουμε με πιο πολύ πάθος........

Αίγυπτος: Τώρα τάζουν αύξηση 15% σε μισθούς και συντάξεις

Η κυβέρνηση της Αιγύπτου υπό τον Χόσνι Μουμπάρακ, ανακοίνωσε αύξηση ύψους 15% στους μισθούς και τις συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων προκειμένου να αμβλύνει τη λαϊκή δυσαρέσκεια μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.  Η απόφαση αυτή ακολουθεί χρονικά υποσχέσεις για...

Η γελιογραφία της ημέρας