Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Επιστρέφουν οι Beavis and Butt-Head!

To MTV ανακοίνωσε ότι το κλασικό καρτούν Beavis and Butt-Head θα επιστρέψει με νέα επεισόδια αργότερα αυτή την χρονιά. Η σειρά του Mike Judge, η οποία έχει στο προσκήνιο δύο ιδιαίτερους και εκκεντρικούς νέους με ψύχωση την μέταλ μουσική και την φωτιά μεταξύ άλλων, προβλήθηκε από το μουσικό κανάλι από το 1993 μέχρι το 1997 και έγινε συνώνυμο της ποπ κουλτούρας της δεκαετίας του 90.

Αν και επιβεβαιώθηκε ότι η σειρά θα επιστρέψει, το MTV δεν έχει δημοσιεύσει άλλες λεπτομέρειες, αν και θεωρείται πολύ πιθανό ότι ο δημιουργός της σειράς, Mike Judge, θα χαρίσει την φωνή του ξανά στους δύο χαρακτήρες.

Δεν είναι απίθανο πάντως,  με την επιστροφή της σειράς να επέλθει μια σειρά αλλαγών στο MTV, βάζοντας ξανά στο προσκήνιο τα μουσικά βίντεο κλιπς και όχι τα reality shows όπως είχε συμβεί την τελευταία δεκαετία.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί τελικά το σενάριο περί επιστροφής του Beavis and Butt-Head θα πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα νέα της χρονιάς, ειδικότερα για όσους μεγάλωσαν την δεκαετία του 90, καθώς είναι σίγουρο ότι θα προσφέρουν άφθονο γέλιο, καυτηριάζοντας με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τους αστέρες του 21ου αιώνα όπως η Lady Gaga, ο Justin Bieber και ο Kanye West.

πηγή-skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου