Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το Facebook βλάπτει σοβαρά τα προσωπικά δεδομένα


Εκπρόσωποι της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης Facebook υποσχέθηκαν ότι θα λάβουν πρόσθετα μέτρα για να προστατεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών μετά τον σάλο που προκάλεσαν σχετικές καταγγελίες στην Αυστραλία.

Εικόνες του κόσμου


Μόλις 12 μέτρα ύψος έχει αυτός ο Πύργος του Αιφελ, που βρίσκεται πάρκο Miniwelt(Μικρόκοσμος), της ανατολικής Γερμανίας.

Για αύξηση των θανάτων από όζον τα επόμενα χρόνια προειδοποιούν οι επιστήμονες


Αύξηση των θανάτων που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή και το όζον σε αρκετές ευρωπαικές χώρες κυρίως αυτές του Νότου προβλέπουν τα επόμενα 50 χρόνια οι επιστήμονες σε πρόσφατη μελέτη τους.

Σαν Σήμερα..........


1916: Εθνικός διχασμός προ των πυλών. Η Ελλάδα βρίσκεται με δύο αντίπαλες κυβερνήσεις, η μία στη Θεσσαλονίκη υπό τον Ελευθέριο Βενιζέλο και η άλλη στην Αθήνα υπό την επιρροή του βασιλιά Κωνσταντίνου. Αιτία, η διχογνωμία Βενιζέλου και Κωνσταντίνου για το αν η χώρα έπρεπε να συνταχθεί ή όχι με τις δυνάμεις της Αντάντ κατά τη διάρκεια του Α' Παγκόσμιου Πολέμου.

Πυρκαγιά που μαίνεται από το...1688!


Υπάρχει πυρκαγιά που να μαίνεται αδιαλείπτως από το 1688; Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, η απάντηση είναι καταφατική. Η φωτιά μαίνεται που προκλήθηκε από άγνωστα αίτια σε παλιό ορυχείο του...

Only Love Can Break Your Heart - Saint Etienne


Οι ρυθμίσεις για τα blogs στην Ιταλία «ξεσηκώνουν» τους χρήστες


Τη νομική υπόσταση των blogs απαιτεί ο νέος νόμος που φέρνει στην ιταλική Βουλή η κυβέρνηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Αυτό σημαίνει ότι, θεωρεί τα blogs ισότιμα των ειδησεογραφικών πυλών και έτσι αν κάποιος θεωρεί ότι...

Μία γιγάντια ηλιακή καταιγίδα κατευθύνεται προς τη Γη (βίντεο)


Μία γιγάντια ηλιακή κηλίδα που κετευθύνεται προς τη Γη, δημιουργεί έντονη ανησυχία στους ειδικούς για τις τηλεπικοινωνίες και τα ηλεκτρικά δίκτυα.

Το ένα ευρώ θα ισούται με 750 νέες δραχμές


Σύμφωνα με την εταιρεία οικονομικών μελετών Roubini Golbal Economics, εαν η Ελλάδα γυρίσει στη δραχμή τότε θα πρέπει να γίνει υποτίμηση εως και 120% από την αξία που είχε όταν σφραγίστηκε η ισοτιμία της με το ευρώ.

Αίγυπτος: Επτά χρόνια κάθειρξης σε πρώην υπουργό


Ποινή κάθειρξης επτά ετών για διασπάθιση δημόσιας περιουσίας επέβαλε δικαστήριο της Αιγύπτου στον πρώην υπουργό Πληροφοριών της κυβέρνησης Μουμπάρακ, Ανας Αλ-Φέκι.

Νέα τεχνολογία φέρνει ακόμα πιο λεπτές οθόνες αφής


Η εταιρία Osram Opto Semiconductors, δημιούργησε ένα νέο είδος υπέρυθρων LED, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με ανιχνευτές για τη δημιουργία εξαιρετικά λεπτών οθονών αφής.

Krystian Shek-Blue Marine


Γιατί το «αδύναμο» φύλο είναι το πιο δυνατό


Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα από tanea.gr

Επί αιώνες τις αποκαλούσαν «αδύναμο φύλο». Όταν όμως το θέμα είναι η μάχη εναντίον σοβαρών ασθενειών και λοιμώξεων, οι γυναίκες είναι πολύ πιο ρωμαλέες απ’ ό,τι οι άντρες - ίσως διότι η Μητέρα Φύση τις έχει εφοδιάσει με καλύτερο ανοσοποιητικό σύστημα, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Παραίτηση βουλευτών από τις αποζημιώσεις


Παραιτούνται από την αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στις Επιτροπές της Βουλής, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές του κόμματος, Αθανάσιος Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης και Γρηγόρης Ψαριανός.

Στις 4 Οκτωβρίου το νέο iPhone, επιβεβαίωσε η Apple


Τα αποκαλυπτήρια του iPhone 5 θα πραγματοποιηθούν όπως αναμενόταν στις 4 Οκτωβρίου. Η ημερομηνία επιβεβαιώθηκε από την πρόσκληση που απέστειλε η Apple σε επιλεγμένους δημοσιογράφους.

Όλα γίνονται για την ποδάγρα τους… (μέρος δεύτερο)


Του Αναστάσιου Φούντογλου από το aixmi.gr

Ο επαναπατρισμός του μύθου έγινε. Οι απαραίτητες συστάσεις με τους τραγικούς πρωταγωνιστές ολοκληρώθηκαν. Καιρός να ξεκινήσει η ανάβαση! Κάπως έτσι είχα την αλληλουχία τακτοποιημένη μέσα στο μυάλο μου, ώσπου βρέθηκε ένας φίλος να μου την ανακατέψει.

Ένα φυτό της Αμαζονίας «όπλο» κατά των καρκινικών όγκων


Βραζιλιάνοι επιστήμονες δοκίμασαν με επιτυχία σε καρκινικούς όγκους ένα φυτό της Αμαζονίας. "Ανακαλύψαμε έναν ορισμένο τύπο μικροοργανισμών που ζουν μέσα σ' ένα φυτό, τους απομονώσαμε και βγάλαμε απ' αυτούς...

Brookville - Slow Emotion Replay


«Δεν τα φάγατε όλοι μαζί» αναγνωρίζει η Μέρκελ


Το σεβασμό της στην πλειονότητα των Ελλήνων που πληρώνουν χωρίς να έχουν φταίξει εκφράζει σε συνέντευξή της στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) η Άνγκελα Μέρκελ. Άφησε δε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν...

Το ανέκδοτο της ημέρας...............


Πάγκαλος: «Δεν έχω 7.500 να πληρώσω το χαράτσι για τα ακίνητα!»


Δεν είναι μόνο οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι ή οι άνεργοι που ζουν ένα δράμα το τελευταίο διάστημα με το ένα χαράτσι να ακολουθεί το άλλο και ειδικά με το έκτακτο τέλος για τα ακίνητα. Στο πλευρό τους στέκεται και ο...