Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ποιός έκανε την μαλακία;;;;;;


Lenny Kravitz | Thinking Of You


Ο τρόπος για να βλέπουμε...


Μετά από μια καταιγίδα όλα είναι διαφορετικά. Η μυρουδιά του αγέρα, το φως ,η παγωνιά, ναι ακόμη και την παγωνιά την νοιώθεις διαφορετικά.

Όλα αλλάζουν, οι άνθρωποι ,οι συνήθειες τους ακόμη και αυτά που μέχρι τότε ήταν τα θεωρούσαν σπουδαία. Μετά απ'αυτό υπάρχουν, γεννιούνται άλλες προταιραιότητες.

100 άτομα για τα σόσιαλ μίντια;


Από δω το 'χε, από κει το 'φερε, τα κατάφερε ο Γιώργος. Φτάσαμε Χριστούγεννα κι ακόμη δεν έχει ανοίξει η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ για το τι θα γίνει μ' αυτό το κόμμα που κοντεύει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Θα μου πεις, δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα και θα συμφωνήσω.

Δεν αυτοκτόνησε ο Χωμενίδης - η δημοσιογραφία αυτοκτόνησε.


Πώς μια είδηση από ένα χιουμοριστικό σάιτ βρέθηκε στη μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας, το Πρώτο Θέμα, αλλά και σε εκατοντάδες σάιτ. Τι απαντά ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης για το θάνατό του!

Το σάιτ trompaktiko (απ' το τρόμπα, παρωδία του tromaktiko, που περιέργως είναι ένα πολύ δημοφιλές μπλογκ που φτιάχτηκε όταν έκλεισε το troktiko) έβαλε μια πετυχημένη τρολαριστική είδηση, γραμμένη στο ύφος δελτίου τύπου, με τη σημείωση κάτω κάτω "Με πληροφορίες απ' το ΑΠΕ ΜΠΕ".

Οι κωφάλαλοι & μονόφθαλμοι της γενιάς μου κυριαρχούν


Η γενιά του ’80 | Του Αναστάσιου Φούντογλου

Μερικές λέξεις ουσίας, ένα στέρεο επιχείρημα και μια προσωπικότητα βγαλμένη από τα νερά της Στύγας -και ως εκ τούτου απρόσβλητη από την ευτέλεια των καθημερινών διαξιφισμών του πολιτικού μας προσωπικού και τις αιχμές διαπλοκής του δημοσιογραφικού κόσμου- αποτελούν την αναγκαία και ικανή συνθήκη για να αποδώσεις σε κάποιον την ιδιότητα της σωτήριας λέμβου!

«Δεν θα γυρίσω να πάρω την Αννα. Συγγνώμη»


Γονείς σε απόλυτη φτώχεια ζητούν να αφήσουν το παιδί τους στα χωριά SOS

Της Μαριλης Μαργωμενου από την kathimerini.gr

Η Αννα ήταν ακόμα στον παιδικό σταθμό. Είχε πάει απόγευμα και η μαμά της δεν είχε εμφανιστεί. Οι νηπιαγωγοί δεν ήξεραν τι να κάνουν. Ωσπου το κοριτσάκι έβγαλε κάτι απ' την τσέπη του. Ηταν ένα σημείωμα: «Δεν θα γυρίσω να πάρω την Αννα. Δεν έχω λεφτά, δεν μπορώ να τη μεγαλώσω. Συγγνώμη. Η μαμά της».