Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Καταραμένη γενιά (Μέρος πρώτο)


Του Αναστάσιου Φούντογλου από το aixmi.gr

«Οι θεοί είχαν καταδικάσει τον Σίσυφο να σπρώχνει ασταμάτητα ένα βράχο μέχρι την κορυφή ενός βουνού, απ΄ όπου η πέτρα κατρακυλούσε από το ίδιο της το βάρος. Είχαν σκεφτεί και κάπως δικαιολογημένα, ότι δεν υπάρχει πιο φοβερή τιμωρία από την ανώφελη και ανέλπιδη εργασία….

«Αντε γ.... Όπου σε βρίσκω θα σε γ.... Θα σε πλακώσω»


Ένταση δημιουργήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής ανάμεσα στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Τσώνη και τον βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αστέριο Ροντούλη.

MONIKA - NOT ENOUGH


Νετρίνο εντοπίστηκαν να ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως


Νετρίνο «αστραπή», απειλούν τον Αϊνστάιν και τη σύγχρονη φυσική.

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στην επιστημονική κοινότητα η ανακοίνωση Ευρωπαίων φυσικών ότι εντόπισαν υποατομικά σωματίδια (νετρίνο) που φαίνεται να σπάνε το ρεκόρ ταχύτητας στο σύμπαν, ταξιδεύοντας ταχύτερα και από το φως.

Κίνδυνος πτώσης θραυσμάτων δορυφόρου σε Ελλάδα και Ιταλία


Η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας ζήτησε σήμερα από τους κατοίκους του βορρά να παραμείνουν στα σπίτια τους εξαιτίας των κινδύνων που συνδέονται με την επιστροφή στη Γη ενός αμερικανικού δορυφόρου, που προβλέπεται να γίνει τη νύχτα της...

Sade-Pearls


Ελεγκτικές εταιρείες και δικηγόροι θα εισπράττουν ληξιπρόθεσμες οφειλές


Ελεγκτικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία αναλαμβάνουν πλέον την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών. Ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Βενιζέλος εξέδωσε εγκύκλιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με την...

Το 50% των Γερμανών δεν θέλει να χρεοκοπήσει η Ελλάδα


Επιμέλεια:Χρήστος Μαζάνης από το zougla.gr

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της κρατικής τηλεόρασης ZDF που δημοσιοποιήθηκε σήμερα, οι περισσότεροι Γερμανοί πιστεύουν ότι μία χρεοκοπία της Ελλάδας θα βλάψει τη Γερμανία, όμως το 41% τάσσεται υπέρ μίας τέτοιας κίνησης.

Καλό απόγευμα σε όλους τους opionistas!!!!!!

Ασκούν μήνυση κατά του γιου τους για να φύγει από το σπίτι


Μήνυση κατά του 41χρονου γιου τους άσκησαν Ιταλοί γονείς, ζητώντας να εγκαταλείψει το σπίτι. Σύμφωνα με τους γονείς, ο γιος τους έχει δουλειά αλλά αρνείται να εγκαταλείψει το πατρικό σπίτι και απαιτεί να έχει τα ρούχα του πλυμένα και τα γεύματά του έτοιμα.

Συσκευή «διαβάζει» τις εικόνες του εγκεφάλου


Ένα πρόγραμμα λογισμικού, που μαντεύει με μεγάλη ακρίβεια τι βλέπει ο άνθρωπος και το προσομοιώνει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή, δημιούργησαν ερευνητές, αναλύοντας τους τρόπους που το οπτικό κέντρο του εγκεφάλου αντιδρά σε αυτά που βλέπει σε μία οθόνη.

Εικόνες του κόσμου


Τι και αν η καλύβα είναι φτιαγμένη από λάσπη και οι πόρτες από ελενίτ; Στην φυλή των Μασάι κάποια πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν, καθώς για τη γαμήλια ημέρα, κάποια έξοδα είναι απαραίτητα, όπως τα γυαλιστερά κοστούμια.

Πρυτάνεις: Εξετάσεις και Σαββατοκύριακα για να σωθεί η εξεταστική


Σκεπτικισμός, χωρίς όμως εντάσεις, επικρατεί στη Σύνοδο πρυτάνεων ΑΕΙ, που συνεχίζεται στο Λαύριο, για τον νέο νόμο Νόμο Πλαίσιο λειτουργίας τους.

Ιστορίες της Νέας Υόρκης



Η λαμπερή εικόνα της Νέας Υόρκης που πλασάρεται μέσα από τις ταινίες του Χόλιγουντ, κρύβει πολύ σκοτάδι πίσω από τους προβολείς. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γραφείου Απογραφής, η πόλη έχει πληγεί ιδιαιτέρως από την ύφεση με αποτέλεσμα...

Η μαλακόσφαιρα επιχορηγήθηκε με 90 εκ. ευρώ! Διαβάστε και κλάψτε!


Με απίστευτα και όμως αληθινά μοιάζουν όσα αποκαλύφθηκαν από τις απαντήσεις  του υφυπουργού Οικονομικών Φ. Σαχινίδη,  σε σχετικές ερωτήσεις του βουλευτή και εκπροσώπου Τύπου του ΛΑΟΣ κ.  Κ. Αϊβαλιώτη για τις επιχορηγήσεις πιθανών και απίθανων...

Καλή η ενημέρωση, αλλά και χωρίς την μουσική!!!!!!


Τα πιο "ανόητα" κόμματα που ιδρύθηκαν στην ιστορία!


Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα «περίεργο» κόμμα ιδρύεται στην Ελβετία. Είχε προηγηθεί το κόμμα κατά του... Power Point!

10 άτομα με ειδικές ανάγκες που διέπρεψαν


Ανάμεσά μας ζουν άνθρωποι με ειδικές ικανότητες, που η φύση τους στέρησε κάποια βασικά χαρίσματα.
Είναι πολλοί και είναι δίπλα μας καθημερινά, δίνοντας το δικό τους αγώνα και είναι άξιοι θαυμασμού.


πηγή-kala-nea.gr

Γερμανία: Το μικρότερο μπαρ στον κόσμο


Η Ούσι Ρέεντς είναι ιδιοκτήτρια του μικρότερου μπαρ της Γερμανίας, ίσως και ολόκληρου του κόσμου. Το κατάστημα βρίσκεται στην πόλη Βάρελ και έχει συνολική έκταση… 4,5 τετραγωνικά μέτρα.

Ουσιαστική όπως πάντα...


Μάθημα ανθρωπιάς στην Βουλή από τη Λιάνα Κανέλλη


Με μια φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής για να δείξει στην Kυβέρνηση, όπως είπε, ότι δεν μπορεί να επιβάλει νέα σκληρά μέτρα.

No comment........


Αποσύρθηκε η «ξυπόλητη τραγουδίστρια»


Αποσύρθηκε από τη μουσική σκηνή η 70χρονη Σεζάρια Εβόρα. «Βρίσκεται στο Παρίσι, ιδιαιτέρως εξαντλημένη», ανακοίνωσε σήμερα η δισκογραφική εταιρεία «Lusafrica». Δείτεβίντεο από τα τραγούδια της.

Μπεγλίτης: Καμία απόφαση για αύξηση θητείας


Καμία απόφαση για αύξηση της στρατιωτικής θητείας δεν έχει ληφθεί ακόμη και δεν πρόκειται να ληφθεί, εάν δεν...

Δουλειά στο Facebook βρήκε ένας 23χρονος από τη Μυτιλήνη


Μια θέση στον Facebook, με τεράστιες προοπτικές να ανοίγονται μπροστά του, κατέκτησε ο 23χρονος Μυτιληνιός Γιώργος Καρνάς. Η αγάπη του για τους υπολογιστές και η θέλησή του να...

Γλυκόπικρη Συμφωνία........


Σαν Σήμερα..........


1821: Η Άλωση της Τριπολιτσάς.

1913: Ο γάλλος αεροπόρος Ρολάν Γκαρός πραγματοποιεί πτήση 558 μιλίων, από τα οποία τα 437 πάνω από τη θάλασσα, διανύοντας την απόσταση από το Φρεζί, κοντά στις Κάννες, μέχρι την Μπιζέρτα, κοντά στην Τύνιδα. Είναι η μακρύτερη, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, πτήση εκείνης της περιόδου.

Επιστροφή στη φύση: Η κρίση αυξάνει τους αγρότες


Σ.Φ: Γι’αυτό κύριε Δακή αφήστε στην άκρη τις «ποτίστρες», κάντε ένα κάλεσμα σε νέους άνεργους γεωπόνους, χρηματοδοτήστε ερευνητικά ταξίδια στο εξωτερικό και ζητήστε τους να βρουν νέες καλλιέργειες (αρόνια, ιπποφαές, στέβια)…. Ας γίνει η Δυτική Μακεδονία πρότυπο περιφέρειας εναλλακτικών καλλιεργειών!!!!

Μύκονος: Νεκρή φάλαινα στη Μύκονο


 Της Λιάνας Θάνου από το skai.gr

Νεκρή φάλαινα μήκους 12-13 μέτρων αντίκρυσαν το πρωί στο παλιό λιμάνι της Μύκονου κάτοικοι και τουρίστες. Η φάλαινα βρέθηκε στα βράχια και αφού αποκολήθηκε, μεταφέρθηκε στο νέο λιμάνι. στη συνέχεια απομακρύνθηκε με γερανό.

Νοικοκυριά, έμποροι και Δημόσιο οι μεγαλοφειλέτες της ΔΕΗ


Στα 822 εκατ. ευρώ υπολογίζονται, μέχρι τον Ιούλιο, οι συνολικές οφειλές προς τη ΔΕΗ, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης, Αρθούρος Ζερβός.

Εμείς γιατί να επίμενουμε;;;

Βενιζέλος: «Εμείς επιμένουμε στη συμφωνία της 21ης Ιουλίου»

«Η Ελλάδα έχει λάβει την οριστική απόφαση  να κάνει ότι περνάει από το χέρι της προκειμένου να εφαρμοστούν  πλήρως και εμπροθέσμως όλες οι αποφάσεις  του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 21ης Ιουλίου που είναι ζωτικής σημασίας για την...