Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Όλα τα καλά παιδιά εδώ!!!!


Χάθηκαν τα ονειρά μας...


Σαν Σήμερα..........


1932: Ισχυρός σεισμός, μεγέθους 7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, συγκλονίζει την Ιερισσό της Χαλκιδικής. Ολόκληρα χωριά καταστρέφονται, 161 άνθρωποι σκοτώνονται και εκατοντάδες τραυματίζονται.

Μετέωρη χώρα: λεφτά μόνο για μισθούς και συντάξεις


Του Αργύρη Παπαστάθη από tovima.gr

Οι δανειστές της Ελλάδας (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) απειλούν να αφήσουν τη χώρα μετέωρη τον Οκτώβριο αν η κυβέρνηση δεν τους πείσει με γραπτές δεσμεύσεις και άμεση υλοποίηση μέτρων ότι θα εφαρμόσει όλες τις εκκρεμότητες του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Ξανά στον ουρανό του Λονδίνου το φουσκωτό γουρούνι των Pink Floyd


Το τεράστιο φουσκωτό γουρούνι που εμφανιζόταν στο εξώφυλλο του άλμπουμ «Animals» του συγκροτήματος Pink Floyd «πέταξε» και πάλι πάνω από το εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο του Μπάτερσι στο Λονδίνο για μια...

Richie Havens - Going Back To My Roots


Εικόνες του κόσμου


Το "τελευταίο αντίο" σε μια παράδοση αιώνων έδωσαν στην αρένα Monumental της Βαρκελώνης, κάτοικοι και επισκέπτες. Ο ταυρομάχος Jose Tomas πραγματοποίησε την...

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού


Η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία, η οποία καθορίσθηκε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού το 1970.

Στα 1.000 ευρώ το μήνα συμπιέζονται οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων


Με 1.000 ευρώ το μήνα θα πρέπει να ζουν στο εξής οι δημόσιοι υπάλληλοι καθώς σε αυτήν την κλίμακα (συν ή πλην 300 ευρώ) φαίνεται πως θα συμπιεστούν οι μισθοί τους μετά την εφαρμογή του νέου μισθολογίου από 1ης Οκτωβρίου και τη μείωση του αφορολόγητου στα 5000 ευρώ που θα αυξήσει αναδρομικά την παρακράτηση.

Νέο σεξ- σκάνδαλο για τον Μπερλουσκόνι


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι προέτρεψε τον επιχειρηματία Τζανπάολο Ταραντίνι, ο οποίος στο διάστημα από το 2008 ως το 2009 ξόδεψε περίπου 29.000 ευρώ για τις νεαρές γυναίκες με τις οποίες τροφοδοτούσε...

Τα αμύγδαλα σύμμαχοι κατά των θερμίδων και του διαβήτη


Τα αμύγδαλα, ένα από τα πιο νόστιμα είδη ξηρών καρπών, περιέχουν πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, αλλά και βιταμίνη Ε, που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό. Είναι, επίσης, μια καλή πηγή μαγνησίου, που είναι απαραίτητο στον οργανισμό μας για...

Tanita Tikaram - Twist in my Sobriety


Οι γυναίκες κυριαρχούν στη χρήση των κοινωνικών δικτύων


Οι γυναίκες χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα για να συνδεθούν με φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους τους, περισσότερο από ότι οι άντρες, σύμφωνα με μία νέα έρευνα. Από την άλλη μεριά όμως, οι άντρες είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιήσουν τηλεφωνική επικοινωνία από ότι οι γυναίκες.

Ισχυρό προβάδισμα η ΝΔ, πεντακομματική η νέα Βουλή


Αποτελέσματα που θα έπρεπε τουλάχιστον να προβληματίσουν τους πολιτικούς μας άνδρες και δη και τους κυβερνώντες εξάγονται από την δημοσκόπηση της GPO, που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του Mega.

Καλημέρα σέ όλους τους opionistas..............


Στο 22-23% η πραγματική ανεργία στην Ελλάδα


Η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ προβλέπει για το 2012 ανεργία 22-23% στα επίπεδα δηλαδή των πρώτων ετών της δεκαετίας του 1960.

«Η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της»


Η Ελλάδα και η Ευρώπη μπορούν να μετατρέψουν την κρίση σε ευκαιρία υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του προς τους Γερμανούς Βιομηχάνους στο Βερολίνο, η οποία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Πολλοί προσπάθησαν, κανείς όμως δεν κατάφερε να διαψεύσει τον Αϊνστάιν


Η ανακοίνωση για τον εντοπισμό σωματιδίων που φαίνονται να ταξιδεύουν ταχύτερα από το φως έκανε αίσθηση την περασμένη εβδομάδα. Αν και μένει να αποδειχθεί αν οι παρατηρήσεις ευσταθούν, η Ιστορία έχει δείξει ότι...

«Τον κόσμο κυβερνά η Goldman Sachs, όχι οι κυβερνήσεις» (Βίντεο)

«Τον κόσμο δεν τον κυβερνούν οι κυβερνήσεις. Τον κυβερνά η Goldman Sachs» τονίζει με περισσή ειλικρίνεια στο ΒΒC ο ανεξάρτητος χρηματιστής Αλέσιο Ραστάνι.  Προβλέπει ότι το ευρώ θα...

Το Διαδίκτυο μας αλλάζει τη μνήμη


Υπεύθυνος: Επιμέλεια: ΒΑΛΙΑ ΚΑΪΜΑΚΗ valia@enet.gr
Του KENRICK VEZINA

Μία νέα έρευνα εξετάζει το κατά πόσον το Ιντερνετ αλλάζει τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που δεχόμαστε και κατ' επέκταση επηρεάζει τη μνήμη μας.

Ανακοινώνουν μέτρα, έρχεται και η Τρόικα


Την Τετάρτη αναμένεται να επιστρέψουν στην Αθήνα οι ελεγκτές της τρόικας, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στην ομάδα των επιθεωρητών, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters.