Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Κάτι μου θυμίζει….


Opinion On Air


Τα λέμε καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 με 13:00 στο πραγματικό ραδιόφωνο της πόλης Veto 91.0 fm με τον Στέλιο Φούντογλου….. Δημοσιογραφικά, αισιόδοξα, μουσικά!!!!

Υιοθετείστε ένα δέντρο στη Θεσσαλονίκη


Σε μία διαφορετική υιοθεσία έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θέλοντας να δείξουν την περιβαλλοντική τους συνείδηση. Η διοίκηση του κεντρικού δήμου τους καλεί να «υιοθετήσουν ένα δέντρο», που βρίσκεται είτε μπροστά από το κατάστημα τους, είτε μπροστά από...

Η NASA "φώτισε" για πρώτη φορά τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης


Καλημέρες!!!


To iPhone κάνει τώρα και αλκοτέστ!


Έχετε πιεί ένα ποτήρι παραπάνω και θέλετε να είστε σίγουρος για το αν έχετε υπερβεί το όριο; Τώρα το iPhone σας κάνει και αλκοτέστ! Η εφαρμογή Breathaleyes με τη βοήθεια της κάμερας του iPhone καταγράφει την κίνηση των ματιών του χρήστη, ώστε να ελέγξει πόσο… μεθυσμένος είναι.

Δέκα τόνους πατάτες μοιράζουν δωρεάν οι αγρότες στην Θεσσαλονίκη!


Δωρεάν πατάτες μοιράζουν από το πρωί στη Θεσσαλονίκη οι πατατοπαραγωγοί για να καταγγείλουν ότι την ώρα που το 70% της παραγωγής πατάτας παραμένει αδιάθετο, η χώρα μας κάνει εισαγωγή από την Αίγυπτο!

“Εσείς ψηφίζετε, αν θέλετε άλλο σύστημα να πάτε στη Β. Κορέα»


Για την υπερθέρμανση ευθύνεται ο άνθρωπος και όχι η ηλιακή δραστηριότητα

Στην ανθρώπινη δραστηριότητα, και όχι στην ηλιακή, οφείλεται, σύμφωνα με τη NASA, η υπερθέρμανση του πλανήτη. Η έρευνα της NASA, που αποτελεί απάντηση σε όσους υποστηρίζουν πως οι αλλαγές της ηλιακής δραστηριότητας προκαλούν την αύξηση της θερμοκρασίας,  βασίζεται σε...