Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Σαν Σήμερα..........


1774: Δύο μήνες μετά την ανεξαρτησία των ΗΠΑ, το κογκρέσο μετονομάζει τις Ηνωμένες Αποικίες σε Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε 231 τμήματα - σχολές


Σε 231 ανέρχονται τα τμήματα που τελούν υπό κατάληψη σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, σύμφωνα με τα στοιχεία των φοιτητών, που προγραμματίζουν νέο συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας, την προσεχή Πέμπτη.

Αναζητώντας φοιτητική στέγη

Τι να προσέξουν οι πρωτοετείς όταν ψάχνουν σπίτι σε μιαν άγνωστη γι’ αυτούς πόλη 

Του Νικου Χ. Ρουσανογλου από την kathimerini.gr 

Τις απαιτούμενες οδηγίες προς τις δεκάδες χιλιάδες γονέων και εισακτέων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα ανά την επικράτεια εξέδωσε προ ολίγων ημερών ο Σύλλογος Κτηματομεσιτών Αθηνών-Αττικής, προκειμένου να προφυλαχθούν από δυσάρεστα απρόοπτα.

Γιατί ξαναψηφίζω ΠΑΣΟΚ


Τι κέρδισα από το ΠΑΣΟΚ και θα το...ξαναψηφισω!!! Από το Γιώργο Καισάριο via Facebook

Γνωρίζεις πώς ακριβώς γεννήθηκες; (βίντεο)


πηγή-lifo.gr

Έφηβοι βουλευτές: "Μαζί τα φάγαμε; Δεν νομίζω!"


Προβληματισμό προκάλεσαν τα λόγια των εφήβων βουλευτών κατά την διάρκεια της συνεδρίασης στην Βουλή παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια και του πρωθυπουργού, Γ. Παπανδρέου.

Η εικόνα της ημέρας...


Ο κυκλώνας Κάτια, όπως φαίνεται από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, κινείται πάνω από τον Κόλπο του Μεξικού προς τις νοτιοδυτικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών

πηγή-tovima.gr

Το έλα να δεις στον εγκέφαλο την ώρα του... οργασμού!


Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν πως λίγο πριν και στη διάρκεια του οργασμού, ενεργοποιούνται σχεδόν 30 διαφορετικά τμήματα του γυναικείου εγκεφάλου.

Τέσσερις νέες λίμνες γεννιούνται στη Βόρεια Ελλάδα


Με την ολοκλήρωση του φράγματος του Ιλαρίωνα στα τέλη του 2012 αναμένονται μεγάλα αναπτυξιακά δεδομένα στην περιοχή. Ορεινές περιοχές όπως τα Γρεβενά και η Δεσκάτη θα αποκτήσουν  παραλία ενώ ένα σύστημα τεσσάρων διαδοχικών λιμνών, μοναδικό στον ελλαδικό χώρο θα δημιουργηθεί γύρω από τις περιοχές της....

ΦΠΑ: Προβλέπεται μείωση στο 19%


Τη μείωση του ΦΠΑ κάτω από το ψυχολογικό φράγμα του 20%, φέρεται να συμφώνησαν κυβέρνηση και τρόικα.

Επικίνδυνες σκέψεις για το μέλλον της Ελλάδας

Άκρως επικίνδυνες σκέψεις για το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη αρχίζουν να αναπτύσσονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο, δημιουργώντας σοβαρές αμφιβολίες για το πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης που επιχειρείται τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο μήνας της γέννησης επηρεάζει την... καριέρα


Αν έχετε γεννηθεί Ιανουάριο έχετε αυξημένες πιθανότητες να γίνετε γιατρός, αλλά αν έχετε γεννηθεί Δεκέμβριο, μάλλον προς Οδοντιατρική κατευθύνεστε. Εκτός πια κι αν έχετε καλλιτεχνικές τάσεις, οπότε η περίπτωσή σας «μυρίζει» Φεβρουάριο...

Daso - Meine


«Εξαντλείται η υπομονή μας με την Αθήνα»


Για μη εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων, χρέος εκτός ελέγχου και διάψευστη των ελπίδων από την ελληνική κυβέρνηση κάνουν λόγο δημοσιεύματα του γερμανικού και γαλλικού Τύπου, καταγράφοντας την ανησυχία της κυβέρνησης Μέρκελ για το γεγονός ότι...

Ταπεινό βακτήριο του εδάφους γίνεται όπλο κατά του καρκίνου


Με μια μικρή γενετική τροποποίηση, εδαφόβια βακτήρια του γένους Clostridium μπορούν να βάζουν στο στόχαστρο τους κακοήθεις όγκους, ανακοίνωσαν Ευρωπαίοι ερευνητές, οι οποίοι ελπίζουν να αρχίσουν κλινικές δοκιμές το 2013.

Κίνα: Εξετάζεται «φόρος κυκλοφοριακής συμφόρησης»


Στην επιβολή ειδικού «φόρου κυκλοφοριακής συμφόρησης» προσανατολίζονται οι αρχές του Πεκίνου σε μια προσπάθεια να βάλουν τέλος στα παροιμιώδη μποτιλιαρίσματα και να περιορίσουν το νέφος της κινεζικής πρωτεύουσας.

«Γκάζι» στο υπουργικό ενόψει ΔΕΘ


Επτά θέματα θα βρεθούν στο προσκήνιο του υπουργικού συμβουλίου την Τρίτη το απόγευμα, στις 4 μ.μ. στη Βουλή. Η ατζέντα περιλαμβάνει την απελευθέρωση του επαγγέλματος του αυτοκινητιστή ταξί, τις αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τη χρήση ναρκωτικών και την αναδιάρθρωση του ΕΣΥ.

Η Ελισάβετ ψάχνει μπάτλερ με 17.000 ευρώ το μήνα!


Αν δεν σας τρομάζει η ιδέα της ξενιτιάς υπάρχει κάτι πολύ πιο κοντινό από την Ωκεανία και σίγουρα πολύ πιο συναρπαστικό από οικοδόμος στην Αδελαίδα.