Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Εθνικό Φασκελόμετρο! Μουτζώστε την Βουλή Online!

Ένα site που σου δίνει την ευκαιρία, με ένα μόνο κλικ, να ρίξεις μούτζα προς τη Βoυλή! Μία αστεία ιστοσελίδα έκανε την εμφάνισή της με όνομα "Φασκελόμετρο" και με link www.vouleftis.gr και έχει προκαλέσει αίσθηση.

Αγανακτισμένοι προσοχή, εμείς ξυπνήσαμε αλλά αυτοί δεν κοιμούνται

Οι μυστικές υπηρεσίες, τα ιδρύματα πλούσιων επιχειρηματιών και χρηματιστών όπως ο Σόρος και «ανεξάρτητα» Πανεπιστημιακά think tank είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια απεργάζονται σχέδια (που δεν είναι πάντα επί χάρτου) αποσταθεροποίησης κυβερνήσεων είτε αυτές είναι δημοκρατικές είτε δικτατορικές.

Πού ήσουν Αγανακτισμένε;

Του Τάκη Μίχα από το protagon.gr

Που ήσουνα  Αγανακτισμένε να διαμαρτυρηθείς:

Όταν εσύ (και/ή οι γονείς σου)  κατανάλωνες  12% πάνω από τον μέσο όρο της ΕΕ, ενώ το εισόδημά σου ήταν 5% κάτω του μέσου όρου και η  παραγωγικότητα της εργασίας σου  20% χαμηλότερη;

Αυστραλία: Πρόστιμα σε αθυρόστομους και μεθυσμένους!

Σε λίγα χρόνια οι Αυστραλοί δεν θα μπορούν να καπνίσουν, να μεθύσουν αλλά ούτε και να …βρίσουν! Σύμφωνα με τις νέες εξουσίες, που παρεχώρησε η πολιτειακή κυβέρνηση της Βικτώριας στην αστυνομία, οι  αστυνομικοί θα μπορούν στο εξής να...

Τουρκία: Το Ισραήλ είναι η πιο εχθρική χώρα απέναντι στην Τουρκία, σύμφωνα με έρευνα - Δεύτερος "εχθρός", οι ΗΠΑ, τρίτος η Ελλάδα

Το Ισραήλ είναι για την Τουρκία η πιο εχθρική χώρα, σύμφωνα με έρευνα, που πραγματοποίησε το Ίδρυμα Οικονομικών και Κοινωνικών Μελετών Τουρκίας (TESEV), σχετικά με την τουρκική εξωτερική πολιτική, κατά το διάστημα 6-14 Δεκεμβρίου 2010, σε δείγμα 1.000 ατόμων.

Πάνω από 100.000 τόνοι ραδιενεργού ύδατος στη Φουκουσίμα

Περισσότεροι από 100.000 τόνοι υψηλά ραδιενεργού ύδατος παραμένουν στο πυρηνικό εργοστάσιο Φουκουσίμα Νταϊίτσι στη βορειοανατολική Ιαπωνία, ανακοίνωσε σήμερα η διαχειρίστρια εταιρία ηλεκτρισμού Tokyo Electric Power Co (TEPCO).

Κίνα: 17χρονος πούλησε το νεφρό του για να αγοράσει iPad

Ένας έφηβος στην Κίνα πούλησε ένα νεφρό του προκειμένου να αγοράσει ένα iPad 2, όπως μεταδίδουν κινεζικά ΜΜΕ. Ο 17χρονος, που κατονομάζεται ως μικρός Ζενγκ, είπε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι κανόνισε την πώληση του νεφρού του μέσω ίντερνετ.

«Λουκέτο» στην ΕΠΟ

Πανικός επικρατεί στις τάξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την πρόταση-βόμβα του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, να μπει «λουκέτο» στην Ομοσπονδία, με αφορμή τα τελευταία γεγονότα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία και υιοθετήθηκε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

Ο μεγάλος Stevie Wonder

Σαν σήμερα....

1833: Ιδρύεται η Χωροφυλακή για την εμπέδωση της τάξεως και της ασφαλείας στο εσωτερικό της χώρας.

1941: Οι Ναζί καταστρέφουν το χωριό Κάνδανος της Κρήτης και σκοτώνουν τους κατοίκους του, σε αντίποινα για τον φόνο 25 γερμανών στρατιωτών.

Επίθεση στο ΔΝΤ ετοιμάζουν οι «Anonymous» εξαιτίας της Ελλάδας

Οι γνωστοί μας πλεον χάκερ, Anonymous, με ανάρτησή τους στο twitter, καλούν τους απανταχού χρήστες του διαδικτύου να συμβάλουν στην ηλεκτρονική επίθεση εναντίον της ιστοσελίδας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σε μια επιχείρηση με κωδική ονομασία «Επιχείρηση Ελλάδα» (Operation Greece).

“Οι Έλληνες δεν είναι τεμπέληδες, το σύστημα τους είναι σάπιο”

Ένας άνθρωπος που γνωρίζει την Ελλάδα πολύ καλά, ο πρώην πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Βόλφγκανγκ Σούλτχάις προσπαθεί να εξηγήσει στους συμπατριώτες του που κατηγορούν τους Έλληνες τις πραγματικά συμβαίνει στη χώρα μας.

Οι αρχαίοι έλληνες είχαν χιούμορ

Ο Διδύμων, οφθαλμίατρος της εποχής, εξετάζει το μάτι μιας κοπέλας. Ο  Διογένης τον βλέπει και ξέροντας ότι είναι ερωτύλος, κοινώς γυναικάς, του λέει: «Πρόσεξε Διδύμωνα μήπως, εξετάζοντας τον οφθαλμό, φθείρεις την κόρην».

Εικόνες του κόσμου

Μόλις που γλίτωσε την ξενιτιά η χελώνα της φωτογραφίας. 451 χελώνες προσπάθησαν λαθρέμποροι να εξάγουν παράνομα από την Ταιλάνδη για να τους...

Μεγάλη αύξηση 53,5% στα έσοδα από τον τουρισμό

Μεγάλη αύξηση 53,5% σημείωσαν τα έσοδα από τον τουρισμό στην Κύπρο τον Απρίλιο του 2011, σε σύγκριση με τον Απρίλιο του 2010, ενώ σημαντική αύξηση 23,7% παρουσίασαν τα έσοδα το πρώτο τετράμηνο του ίδιου έτους, σε σύγκριση με την...

To νέο πακέτο σωτηρίας 80 δισεκατομυρίων ευρώ

Προβλέπεται νέο δάνειο 35 δις από την τρόικα, 25 δις από αποκρατικοποιήσεις και 20 δις από ήπια αναδιάρθρωση και τέλος στα σενάρια χρεοκοπίας, αφού καλύπτονται όλες οι ανάγκες της Ελλάδας εως τα μέσα του 2014.Μας δένουν ''χειροπόδαρα'' με μέτρα λιτότητας 28 δις.

Χρήση του CO2 για παραγωγή καυσίμου

Ένα περίπλοκο πείραμα λαμβάνει χώρα στο εργαστήριο του Πανεπιστημίου του Princeton με επικεφαλής τον χημικό Αndrew Bocarsly. Όπως μια μπαταρία, η πειραματική διάταξη έχει δύο πόλους φορτισμένων υλικών σε ένα πλαίσιο νερού.

Ο Stevie Wonder αφιλοκερδώς στην Αθήνα

Ο Stevie Wonder, μία από τις πιο εμβληματικές μορφές της «μαύρης» μουσικής, θα είναι ο guest star της τελετής έναρξης των Special Olympics το Σάββατο 25 Ιουνίου στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρέα με την εξαμελή του μπάντα.

Βασικός μισθός 162.000 ευρώ στο γραφείο του Πάγκαλου;

Υψηλά είναι τα έξοδα στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου, Πάγκαλου, σύμφωνα με έγγραφα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες.

Πέθανε "Δρ. Θάνατος" Τζακ Κεβόρκιαν

Ο υπέρμαχος της ευθανασίας Τζακ Κεβόρκιαν, γνωστός ως «Δρ. Θάνατος» επειδή βοήθησε περισσότερους από 100 ανθρώπους να βάλουν τέλος στη ζωή τους, πέθανε σήμερα το πρωί σε ηλικία 83 ετών, ανακοίνωσε ο δικηγόρος του.

Πανευρωπαϊκό ραντεβού «Αγανακτισμένων» την Κυριακή

Προετοιμάζονται πυρετωδώς οι «αγανακτισμένοι» για τη νέα πανευρωπαϊκή κινητοποίηση που έχει κηρυχθεί για την Κυριακή.

Παρέλαση αστέρων και ροκ χοροί

Ντέμη Αυλωνίτη από το ethnos.gr

Ρότζερ Γουότερς, Μπον Τζόβι, Iron Maiden, The Prodigy, Εϊμι Γουαϊνχάουζ, Νικ Κέιβ, Slipknot και Μάριαν Φέιθφουλ υπόσχονται ένα "καυτό" μουσικό τρίμηνο.

Ομάδα χάκερ ανακοίνωσε νέα επίθεση στο SonyPictures.com

Νέα επίθεση δέχτηκε το δίκτυο της Sony από ομάδα χάκερ, οι οποίοι απέσπασαν πάνω από ένα εκατομμύριο προσωπικά στοιχεία χρηστών, κωδικούς πρόσβασης, διευθύνσεις ηλεκτρονικών ταχυδρομείων και άλλα δεδομένα.

Ένα σπίτι, πέντε ημέρες, έξι νέοι άνθρωποι...ένα νησί

«Το νησί που μοιραζόμαστε», είναι ο τίτλος του ντοκιμαντέρ της Δανάης Στυλιανού, στο οποίο τρεις Ελληνοκύπριοι και τρεις Τουρκοκύπριοι νέοι ζουν στο ίδιο σπίτι για πέντε μέρες και ταξιδεύουν μαζί βόρεια και νότια της διαχωριστικής γραμμής, η οποία μοιράζει στα δύο την πατρίδα τους.

«Ντιντήδες, φλώροι, φλούφληδες και σαλονάτοι όσοι βουλευτές φοβούνται»


 «Όποιος φοβάται να κυκλοφορήσει να πάει σπίτι του», ήταν το σχόλιο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τους βουλευτές που δηλώνουν ανήσυχοι από τις αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς συναδέλφων τους από πολίτες.

Πράσινο φως για την 5η δόση, με αντάλλαγμα τα μέτρα

Το πράσινο φως για να λάβει η Ελλάδα την 5η δόση της βοήθειας, με αντάλλαγμα όμως ακόμα πιο σκληρά μέτρα, έδωσε η Τρόικα των ελεγκτών, πριν αναχωρήσουν από την Αθήνα.