Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αγαπούλες.......


Η στέβια στο προσκήνιο


H Στέβια, ένας μικρός θάμνος που είναι αυτοφυής στη Βορειοανατολική Παραγουάη, εξελίσσεται σε έναν ισχυρό πρωταγωνιστή στο χώρο των γλυκαντικών ουσιών και ανταγωνιστή της Ασπαρτάμης και της ίδιας της ζάχαρης.

Πόσοι άνθρωποι έζησαν στη Γη


Αν ο Homo sapiens είχε εφεύρει το ελιξίριο της νεότητας, τότε θα χρειαζόμασταν ένα μίνι ηλιακό σύστημα για να βολευτούμε όλοι! Επτά δισεκατομμύρια άνθρωποι ζούμε σήμερα στη Γη και ασφυκτιούμε, φανταστείτε τι θα γινόταν αν ήταν ζωντανοί και οι 107,6 δισεκατομμύρια άνθρωποι που έκαναν ένα…

Τους τα έχωσε ο Αργύρης....


Mint Royale - Something New


Θα ζούμε με 10 ευρώ την ημέρα - Παραδείγματα για τους μειωμένους μισθούς και τις επικουρικές


Τι σημαίνει μείωση 22% στον κατώτατο μισθό και 15% στις επικουρικές συντάξεις. Μειώνεται και το επιδομα ανεργίας, συμπαρασύρονται προς τα κάτω όλοι οι μισθοί καθώς και η αποζημίωση απόλυσης. Τι λέει στο Newsit o εργατολόγος Δημήτρης Περπατάρης.

De Standard: «Πώς οι Έλληνες για δύο χρόνια δεν έκαναν τίποτα»


Την απροθυμία των ελληνικών αρχών, να πραγματοποιήσουν ριζικές μεταρρυθμίσεις στο ελληνικό κράτος, αλλά και να τηρήσουν τις δεσμεύσεις του μνημονίου τονίζει σε άρθρο της η εφημερίδα «De Standard».

Δεν ξεχνιόμαστε Opinion on air από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 με 13:00 στο Veto στους 91.0 fm


Opinion | Γκρεμίστε τον Παρθενώνα…


Του Τάσου Φούντογλου

Το να περιγράφεις συνεχώς το πρόβλημα κουράζει. Συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι όμως που στη χώρα αυτή ποτέ δε σκύψαμε πραγματικά πάνω από τα κουσούρια μας, ποτέ δεν τολμήσαμε να τα αντικρύσουμε κατάματα και να αναδείξουμε όλες τις πτυχές τους και, το κυριότερο, ποτέ δεν επιβραβεύσαμε αυτούς που μας τα υπενθύμιζαν.

Παραιτήθηκαν τρεις υπουργοί που έβλεπαν πορνό μέσα στη Βουλή


Η κάμερα της Βουλής τους έπιασε στα πράσα.

Τρεις υπουργοί της κυβέρνησης παραιτήθηκαν σήμερα μετά το σάλο που ξέσπασε, επειδή φέρονται να παρακολουθούσαν πορνογραφικό βίντεο σε μια συνεδρίαση της τοπικής Βουλής.

Το Bristol της Αγγλίας τυπώνει δικό του νόμισμα!


Μία ομάδα ανεξάρτητων εμπόρων στο Bristol της Αγγλίας αποφάσισαν να εισάγουν το δικό τους «τοπικό» νόμισμα με τη στήριξη του δημοτικού συμβουλίου και της πιστωτικής ένωσης (credit union) του Bristol (ένα είδος μη κερδοσκοπικού ταμιευτηρίου). Ο στόχος της προσπάθειάς τους είναι να τονώσουν την τοπική οικονομία…

Ότι παίζει στο διαδύκτιο είναι εδώ.....


Διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας στα σχολεία του Βελγίου

Στο πρόγραμμα σπουδών σχολείων του Βελγίου εντάσσεται η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.  Αυτό προβλέπει η Χάρτα Συνεργασίας που υπέγραψαν χθες στις Βρυξέλλες η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, με τη...

ΗΠΑ: Ανακάλυψαν ''μίζες'' σε Έλληνες γιατρούς από βρετανική εταιρεία


Το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης επέβαλε πρόστιμο 22 εκατομμυρίων δολαρίων στην εκεί θυγατρική της βρετανικής εταιρείας ιατρικού υλικού Smith and Nephew, για την κατηγορία της δωροδοκίας γιατρών στην Ελλάδα!

Η ηχορύπανση των ωκεανών προκαλεί χρόνιο στρες στις φάλαινες


Ορμονικές εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν σε... επιπλέοντα κόπρανα φαλαινών υποδεικνύουν ότι τα κήτη υποφέρουν από χρόνιο στρες λόγω της ηχορύπανση, ανακοίνωσαν ερευνητές στις ΗΠΑ. Επισήμαναν μάλιστα ότι...

Στο εδώλιο 27χρονος για μήνυμα στο twitter


Ένας άνδρας 27 ετών παρουσιάστηκε σήμερα στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου επειδή το 2010 είχε στείλει ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο twitter, στο οποίο έλεγε ότι θέλει να "ανατινάξει" ένα αεροδρόμιο.

Ανακύκλωση φαρμάκων: 12.000 ειδικοί κάδοι από το Μάρτιο


Την ανακύκλωση φαρμάκων προωθεί το υπουργείο Παιδείας, καθώς σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο τοποθετούν ειδικούς πράσινους κάδους στα φαρμακεία όλης της χώρας.

Έρευνα της Eurostat καταρρίπτει τον μύθο των "μορφωμένων Ελλήνων".

 Η Eurostat δημοσίευσε πριν λίγες μέρες έρευνά της για το ποσοστό των ανθρώπων ηλικίας 25-64 χρονών που έχουν τελειώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση (το δικό μας Λύκειο) σε κάθε χώρα.