Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Εν αναμονή των εξελίξεων…. Η τύχη της Ελλάδας δυστυχώς στους 300!!!


Προσοχή στη γρίπη, δεν είναι ποτέ αθώα - Χρήσιμες συμβουλές


Η γρίπη είναι συνήθως μια αυτοϊώμενη λοίμωξη του αναπνευστικού, μπορεί όμως να εξελιχθεί σε πολύ σοβαρή νόσο και να οδηγήσει ακόμα και στο θάνατο.

Τα ΑΕΙ αξιοποιούν την περιουσία τους


Εγκαθιστούν φωτοβολταϊκά, αναθεωρούν συμβάσεις και ενοίκια

Εξετάσεις στο μάθημα της λιτότητας δίνουν τα ΑΕΙ λαμβάνοντας μέτρα δραστικής περικοπής δαπανών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις οι πρυτανικές αρχές διαπιστώνουν ότι πλήρωναν πανάκριβα για υπηρεσίες ήσσονος σημασίας.

Εναλλακτικές καλλιέργειες: Τρούφα


Η τρούφα είναι ένα μανιτάρι, που μεγαλώνει κάτω από το έδαφος (5-30 cm), συμβιώνοντας με το ριζικό σύστημα ορισμένων δένδρων (αριά, πουρνάρι, βελανιδιά, ρουπάκι, οστρυά, πεύκο, γαύρο κ.λ.π.) Δένδρα δηλαδή της άγριας χλωρίδας της χώρας μας, αλλά και της μεσογειακής λεκάνης γενικότερα, μιας και τα είδη αυτά των δένδρων είναι κοινά σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα κ.λ.π.

Την ιστοσελίδα της CIA «εξολόθρευσαν» οι Anonymous


Στόχος των Αnonymous έγινε η ιστοσελίδα της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIA) με αποτέλεσμα να τεθεί την Παρασκευή εκτός λειτουργίας.

Παΐσιος: «Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους κυνηγήσει»


Την «προφητεία» του Γέροντα Παΐσιου, δημοσιεύει ένας πιστός ο οποίος τον είχε επισκεφτεί εν έτει 1993 και τον ρώτησε για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Mina & Adriano Celentano


Ψυχράνθηκε ...ελαφρώς ο πλανήτης μας το 2011


H μέση θερμοκρασία της Γης το 2011 ήταν η ένατη πιο υψηλή από τότε που άρχισε η καταγραφή των μετρήσεων αυτών το 1880, ανακοίνωσε η NASA , η οποία, παράλληλα, υπογραμμίζει ότι αυτή η ελαφριά ψύχρα δεν σημαίνει το τέλος της τάσης υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Είναι αυτή η νέα Γη;


Διεθνής ομάδα αστρονόμων ανακοίνωσε την ανακάλυψη ενός νέου εξωπλανήτη, δυνητικά "κατοικήσιμου", αυξάνοντας σε τέσσερις τον αριθμό των πλανητών αυτών που βρίσκονται εκτός του ηλιακού μας συστήματος, τους οποίους έχει εντοπίσει η επιστημονική κοινότητα.

Καλό ταξίδι...


Ελιξίριο μακροζωίας η αισιοδοξία


Επιμέλεια: Παύλος Διονυσόπουλος από το zougla.gr

Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τη ζωή με θετική σκέψη ζουν περισσότερο. Οι επιστήμονες παρακολούθησαν για πέντε χρόνια σχεδόν 4.000 εθελοντές ηλικίας άνω των 52 ετών.

Έφυγε στα 48 της η Γουίτνεϊ Χιούστον


Πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 48 ετών η διάσημη τραγουδίστρια δεκάδων επιτυχιών και ηθοποιός, Γουίτνεϊ Χιούστον. Τα αίτια του θανάτου της δεν έγιναν γνωστά.
Κόντρα στην κρίση ή ακριβώς ως αποτέλεσμά της, η ελληνική πεζογραφική παραγωγή (μυθιστόρημα, νουβέλα και διήγημα) φαίνεται να καταγράφει κατά τη διάρκεια του χρόνου που μόλις πέρασε μια σημαντική αύξηση τίτλων.

Σκεφτείτε θετικά και ζήστε περισσότερο!


Σύμφωνα με Βρετανούς επιστήμονες οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τη ζωή με θετική σκέψη ζουν περισσότερο. Οι επιστήμονες παρακολούθησαν για πέντε χρόνια σχεδόν 4.000 εθελοντές ηλικίας άνω των 52 ετών.