Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ

Ζητείται Μεταπολίτευση

Του Γιώργου Λακόπουλου από το protagon.gr

Στις πλατείες συρρέουν πολύχρωμα πλήθη αγανακτισμένων που δεν θέλουν να ακούσουν και να δουν κανέναν από τους πολιτικούς  των κομμάτων που γέννησε η Μεταπολίτευση. Στη Βουλή οι υποτιθέμενοι εκπρόσωποι του έθνους  αρχίζουν να...

Σφίγγουν το ζωνάρι οι Ελληνες

Μειώθηκαν, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Καταναλωτικής Δαπάνης της Visa Europe, οι δαπάνες στην Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Ισπανία το πρώτο τρίμηνο του 2011.

Επίκαιρο......

Μπηκε κλεφτηs στο σπιτι συνταξιουχου και μεσα στο σκοταδι ανακατευει συρταρια και ντουλαπεs.
Με τον θορυβο ξυπνα ο γεροs και τρομαγμενοs φωναζει:
-εεεεεεεεεεεεπ, τι κανειs εκει;
-ψαχνω για χρηματα
-ααααα, ε κατσε ρε παλληκαρι μου να αναψω το φωs να ψαξουμε μαζι!! :):)

Αποποινικοποιείται η χρήση ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα.... Τώρα αυτό είναι καλό!!!!

Νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή. Τη μη δίωξη του χρήστη, ανεξάρτητα από το αν βρεθούν στην κατοχή του σκληρές ναρκωτικές ουσίες εισηγήθηκε η νομοπαρασκευαστική επιτροπή.

Άνοιξε το τούνελ στα Τέμπη αλλά τα έργα σταματούν.... Όχι που θα συνέχιζαν!!!

Άνοιξε τη Δευτέρα το μεγαλύτερο οδικό τούνελ των Βαλκανίων, αυτό των Τεμπών που έχει μήκος 6 χιλιομέτρων, έπειτα από ελεγχόμενη έκρηξη στο τελευταίο εναπομείναν τμήμα πετρώματος. Αυτά είναι τα καλά νέα.

Εμείς.....

Νεκρός βρέθηκε δημοσιογράφος στο Πακιστάν

Ο ανταποκριτής στο Πακιστάν του ιταλικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Adnkronos International (AKI) Σάγιεντ Σαλίμ Σαχζάντ, που εξαφανίστηκε την Κυριακή, βρέθηκε νεκρός 150 χιλιόμετρα από το Ισλαμαμπάντ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρακτορείο.

Aint no sunshine when she´s Gone

«Αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη Λιβύη» ο Καντάφι

Ο Μουάμαρ Καντάφι δεν προτίθεται να εγκαταλείψει τη Λιβύη και είναι προετοιμασμένος να αναζητήσει πολιτική λύση για την κρίση στη χώρα, όπως δήλωσε ο Νοτιοαφρικανός πρόεδρος Τζέικομπ Ζούμα μετά τις συνομιλίες του με το Λίβυο ηγέτη.

Η εικόνα της ημέρας

Αυτό θα πει κατασκευαστικό λάθος... Επαρχία Τζιλίν, βορειοανατολική Κίνα

πηγή-tovima.gr

Σαν σήμερα....

1678: Ξεκινούν στο Κόβεντρι της Αγγλίας οι εορτασμοί σε ανάμνηση της πορείας της θρυλικής Λαίδης Γκοντάιβα.

1907: Το πρώτο ταξί κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Το τραγούδι της ημέρας

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 31 Μαΐου, με απόφαση που πήρε το 1988 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για να μας υπενθυμίζει τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος.

Η ταινία Hangover II έφτασε τα κέρδη από κωμωδία σε νέα όρια

Απίστευτα νούμερα: το Hangover II έκανε εισπράξεις ύψους 118.1 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το πρώτο τετραήμερο προβολής κάνοντας το μεγαλύτερο κέρδος στην ιστορία για το Σαββατοκύριακο του Memorial Day, που ταυτίζεται με το...

Oxfam: Οι τιμές τροφίμων θα διπλασιαστούν μέχρι το 2030

Οι τιμές των βασικών ειδών διατροφής θα διπλασιαστούν μέσα στα επόμενα 20 χρόνια, αν οι ηγέτες του κόσμου δεν λάβουν δράση για μεταρρύθμιση του παγκόσμιου επισιτιστικού συστήματος, προειδοποίησε η φιλανθρωπική οργάνωση Oxfam.

Ο καθένας μπορεί να γίνει «Χάκερ» σε 15'!

Βρετανοί ερευνητές θεωρούν πως ένα απλό μάθημα 15 λεπτών αρκεί ώστε ακόμη και ένας άσχετος με τους υπολογιστές να μάθει όλα εκείνα τα μυστικά που χρειάζονται, ώστε να διεισδύσει παράνομα στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείο ενός «στόχου»!

Εικόνες του κόσμου

Με φόντο τα οργωμένα χωράφια, έτοιμα για σπορά στο Ντιμιτρόφ, πετούν τα πολύχρωμα αερόστατα. Για τρείς μέρες, όσο θα διάρκεσει το πρωτάθλημα αεροστάτων της Μόσχας , ο ουρανός της περιοχής θα γεμίσει από τα χρώματά τους. (EPA/MAXIM SHIPENKOV)

πηγή-kathimerini.gr

''Κλείδωσε'' η συμφωνία - Σας γλιτώσαμε από το ''θάνατο'' της πτώχευσης τώρα θα ''πεθάνετε'' της πείνας''

- Ανταλλάγματα στο πακέτο των περίπου 60 δις ευρώ : Ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις στο Δημόσιο και νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων - 20% κάτω ο πρώτος μισθός
- Στα 6χρόνια οι συμβάσεις χρόνου

Μεγάλο ποσοστό οικογενειακού προϋπολογισμού στη παραπαιδία

Συνολικά 952 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ποσό που αντιστοιχεί στο 18,6% του οικογενειακού προϋπολογισμού ή το 20,1% του κρατικού προϋπολογισμού για την Παιδεία ξοδεύουν τα νοικοκυριά στην Ελλάδα σε...

Δωρεάν πρόσβαση στα Δημόσια Νοσοκομεία την Τετάρτη 1 Ιουνιου

Ημέρα κοινής δράσης γιατρών, εργαζομένων στο ΕΣΥ, ασθενών, κοινωνικών φορέων, ενεργών πολιτών και συλλογικοτήτων, για την ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στα Δημόσια Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, ορίζεται η 1η Ιουνίου.

Το Facebook πολλαπλασιάζεται

Να πενταπλασιάσει το σημερινό της προσωπικό, σχεδιάζει η εταιρία Facebook, σύμφωνα με δημοσίευμα Αμερικάνικης ιστοσελίδας.

Η ώρα του νέου μηχανογραφικού

Το «γρίφο» του μηχανογραφικού θα κληθούν να λύσουν μέσα στο καλοκαίρι, ενδεχομένως και στο τέλος Ιουνίου, οι υποψήφιοι των πανελλήνιων εξετάσεων.

Φοροεισπράκτορες της Ε.Ε στα ταμεία της Ελλάδας

Σε δημοσίευμα  της η  βρετανική  εφημερίδα  Financial Τimes, αναφέρει  πώς οι Ευρωπαίοι ηγέτες διαπραγματεύονται μια συμφωνία με εξωτερική παρέμβαση στην ελληνική οικονομία.Η εφημερίδα κάνει λόγο ότι...

Χρειαζόμαστε άδεια κάθε… 62 μέρες

Επιμέλεια: Ρούλα Τσουλέα από το ygeia.tanea.gr

Άδεια μια φορά το χρόνο? Καλά, εντάξει - αλλά μην περιμένετε ότι θα αποδίδετε στη δουλειά σας: είμαστε πλέον τόσο πιεσμένοι από την εργασία μας και όσα γίνονται, ώστε χρειαζόμαστε άδεια κάθε 62 μέρες, για να μη σωριαστούμε κάτω.

Η γελιογραφία της ημέρας

Του Πάνου Μαραγκού από το ethnos.gr

Το ακριβότερο φάρμακο του κόσμου ύστατο όπλο κατά των μολυσμένων αγγουριών

Λίγες ημέρες πριν ξεσπάσει στη Γερμανία η επιδημία αιμορραγικής διάρροιας από μολυσμένα λαχανικά, Γερμανοί γιατροί ανακοίνωναν κατά σύμπτωση ότι ίσως βρήκαν τρόπο να αντιμετωπίσουν τα...

Κινδύνους εγκυμονούν παιχνίδια που κατασκευάζονται στην Κίνα

Κινδύνους για την υγεία παρουσιάζει σχεδόν ένα παιχνίδι στα δέκα που κατασκευάζεται για την κινεζική εσωτερική αγορά, αναφέρει κυβερνητική υπηρεσία που επισημαίνει προβλήματα ποιότητας σε μέρος της κινεζικής βιομηχανικής παραγωγής.

Ρομποτικό ρεκόρ για τον κύβο του Ρούμπικ

Το νέο ρεκόρ επίλυσης του κύβου του Ρούμπικ από ρομπότ “έπεσε” στα 10,69 δευτερόλεπτα.  Ποπ σύμβολο των 80'ς, τεστ αντίληψης και ταχύτητας και πρόσκαιρη μανία, ο κύβος του Ρούμπικ είναι πια από τα αγαπημένα παιχνίδια των ρομπότ.