Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

iPhone 4Ρεκόρ παραγγελιών αναφέρει η Apple

Προβλήματα διαθεσιμότητας προαναγγέλει η υψηλή ζήτηση για το iPhone τέταρτης γενιάς στις ΗΠΑ: H Apple ανακοίνωσε ότι σε διάστημα μίας μέρας δέχτηκε τον αριθμό ρεκόρ των 600.000 παραγγελιών. Η εταιρεία αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στη ζήτηση, καθώς οι επίδοξοι αγοραστές κατέκλυσαν τόσο το δικό της δικτυακό τόπο όσο και το δικτυακό τόπο της εταιρείας AT&T, η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη διάθεση του κινητού με συμβόλαιο στην αμερικανική αγορά...
Η AT&T ανέφερε μάλιστα ότι τα έσοδα από τις παραγγελίες ήταν «10 φορές υψηλότερα από ό,τι την πρώτη ημέρα των προπαραγγελιών για το iPhone 3GS πέρυσι».

Η Apple και η AT&T άρχισαν να δέχονται παραγγελίες στις ΗΠΑ την Τρίτη. Την Τετάρτη ο δικτυακός τόπος της AT&T τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω υπερφόρτωσης και η εταιρεία σταμάτησε εντελώς να δέχεται νέα αιτήματα. Η Apple, από την πλευρά της, δέχεται παραγγελίες μόνο για το μαύρο μοντέλο, απογοητεύοντας όσους ήθελαν το λευκό.

Ουρές υποψήφιων αγοραστών σχηματίστηκαν και στο Τόκιο.

Το iPhone τέταρτης γενιάς μεταξύ άλλων διαθέτει οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης και προσφέρει δυνατότητα βιντοκλήσεων μέσω δικτύων Wi-Fi.

Στην Ελλάδα θα φτάσει στα τέλη Αυγούστου.

πηγή-tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου