Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ένα αδιάφορο like…


Του Στέλιου Φούντογλου 

Είμαστε λοιπόν η γενιά του διαδικτύου. Όλη μας η πενιχρή ζωή (λόγω οικονομικής κρίσης) εξαρτάται και διαμορφώνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχουμε "επισυνάψει" την καθημερινότητά μας στην ακατάπαυστη ανάπτυξη του ίντερνετ, καθηλωμένοι σε μια καρέκλα κοιτώντας να περνάνε οι ανούσιες ώρες της βαρεμάρας μας.

«Όχι» σε βοήθεια προς την Ελλάδα θα έλεγαν οι Βούλγαροι


Τις ανησυχίες του σχετικά με τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλήνων και Τρόικα, εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών Συμεών Ντιάνκοφ σε συνέντευξη που έδωσε, σχολιάζοντας επίσης πως εάν η Βουλγαρία ήταν στην Ευρωζώνη ο ίδιος δεν θα ενέκρινε περαιτέρω βοήθεια προς την χώρα μας.

Facebook: Οι φωτογραφίες που διαγράφουμε παραμένουν online!


Eδώ και καιρό η ιστοσελίδα Ars technica είχε αποκαλύψει πως οι φωτογραφίες που διαγράφουμε από το προφίλ μας στο Facebook δεν σβήνονται οριστικά και παραμένουν online σε όσους διαθέτουν το URL τους.

Υπομονή...


"Υπάρχουν εξωγήινοι, αλλά δεν πρέπει να επικοινωνήσουμε"


Ο διάσημος αστροφυσικός Στέφεν Χόκινγκ σόκαρε τη διεθνή κοινότητα υποστηρίζοντας ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και προειδοποίησε η ανθρωπότητα να μην επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί τους.

Σπάει τα ρεκόρ η ανεργία στην Ελλάδα


Στο επίπεδο-ρεκόρ του 20,9%, εκτοξεύθηκε το ποσοστό ανεργίας τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Πέμπτη η Ελληνική Στατιστική Αρχή, καθώς η βαθιά ύφεση και τα μέτρα λιτότητας οδηγούν σε δραματική συρρίκνωση της απασχόλησης.

Βραβείο για Έλληνα σχεδιαστή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό «Hands off my design»


 Το τρίτο βραβείο στο διαγωνισμό της ΕΕ με θέμα την καταπολέμηση των αντιγράφων στα σχέδια, «Hands off my design», κέρδισε ο βιομηχανικός σχεδιαστής από τη Λάρισα, ο Δημήτρης Χαϊδάς, εργαστηριακός συνεργάτης  του τμήματος Σχεδιασμού και Tεχνολογίας Ξύλου και  Επίπλου του ΤΕΙ Λάρισας.