Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κουτέ, σε εσένα μιλάω που κάθε βράδυ ξεχνάς την θέρμανση του πολιτικού σου γραφείου ανοιχτή…



Του Στέλιου Φούντογλου

Και έφυγαν τα παλληκάρια να βρουν την τύχη τους μέσα στην εφηβική αθωότητά τους σε κάποιο ΤΕΙ της χώρας. Χαρές και πανηγύρια οι γονείς για τα βλαστάρια τους καθώς τα χέρια σήκωναν τις βαλίτσες με τα ζεστά ρούχα της μάνας αλλά και με προμήθειες αισιοδοξίας για το δικό τους ταξίδι στο όνειρο...

Όμορφα τα φοιτητικά χρόνια για όλους.. Ξεγνοιασιά κι ας τα φέρνουν δύσκολα οι γονείς στο πατρικό για να τους δουν επιστήμονες χρήσιμους στην κοινωνία. Όλοι οι γονείς επιθυμούν να μεταμορφώσουν το πνεύμα των παιδιών τους, τις προοπτικές , ακόμα και τις ίδιες τις κατευθύνσεις τους.

Μα η ζωή κάπως περίεργα τα αλλάζει από στιγμή σε στιγμή, μεταμορφώνει την ανθρώπινη κωμωδία σε τραγωδία. Ζούμε στη σύγχρονη ατμόσφαιρα των θαυμάτων, των μεταμορφώσεων, όπου οι ανατροπές και οι καταστροφές διεκδικούν τη σκηνή, αλλάζουν όλα ως δια μαγείας.

Στο χέρι μας είναι…



Του Στέλιου Φούντογλου

Νέες καλλιέργειες για να αυξήσεις το εισόδημά σου και να εκμεταλλευτείς τα ξεχασμένα χωράφια του παππού είναι μπροστά σου... Μην το σκέφτεσαι και σήκω από τον καναπέ να ενημερωθείς και να δημιουργήσεις!! Δεν είναι δύσκολο, απλά θα αφήσεις για λίγο το μεσημεριανό σου φραπέ ή espresso αν προτιμάτε και ίσως χρειαστεί να απενεργοποιήσετε για λίγο το λογαριασμό σας στο Facebook!!!

Μην αγχώνεστε, ο ηλεκτρονικός υπολογιστής θα είναι εκεί και θα σας περιμένει.. Εκεί θα είναι και οι διαδικτυακοί σας φίλοι!!! Τα προγράμματα τρέχουν και είναι ευρωπαϊκά και μελιστάλαχτα.. Όχι, δεν θα πέσετε στα μάτια της μελλοντικής σας γυναίκας αν γίνεται αγρότης.. Κι αν πέσετε, μάλλον δεν ήταν η σωστή γυναίκα της ζωής σας!!!

Αλλά τι αγρότης;;; Ένας αγρότης ευρωπαϊκών προδιαγραφών!!! Το κροκοδειλάκι και τα περιποιημένα χέρια με την φροντίδα της Nivea σε περιμένουν!!!