Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Εφοδος στους «κοπανατζήδες»

Ενδειξη νοικοκυρέματος ή κίνηση εντυπωσιασμού; Με κατεπείγουσα εγκύκλιό του, το Υπουργείο Εσωτερικών ζητεί από το σύνολο σχεδόν των δημοσίων υπηρεσιών της χώρας (Υπουργεία, Γενικές και Ειδικές Γραμματείες, Περιφέρειες, Νομαρχίες, Ανεξάρτητες διοικητικές Αρχές κλπ) να αποστείλουν μέχρι τις 2 το μεσημέρι είτε μέσω email, είτε με φαξ, είτε και τηλεφωνικά αναλυτικές καταστάσεις με τους παρόντες και απόντες δημοσίους υπαλλήλους της 26ης Μαρτίου.

πηγή-ethnos.gr

Toyota: Προσωρινή αναστολή παραγωγής σε Γαλλία και Βρετανία

Σε αναστολή της παραγωγής για τέσσερις μέρες στο εργοστάσιό της στη Γαλλία και για οκτώ μέρες στη Βρετανία, θα προχωρήσει η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota  λόγω της πτώσης των πωλήσεών της μετά τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν πρόσφατα σε μοντέλα της, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo.

πηγή-naftemporiki.gr

Αναβλήθηκε και η επίσκεψη Δρούτσα στην Αγκυρα


Να αναβάλει την προγραμματισμένη για τη Μεγάλη Τετάρτη επίσκεψή του στην Αγκυρα και τη συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, αποφάσισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Δημ.Δρούτσας, γεγονός που δείχνει ότι η Αθήνα σκληραίνει τη στάση της, μετά τη σειρά τουρκικών προκλήσεων στο Αιγαίο. Υπενθυμίζεται ότι σε ακύρωση της επίσκεψής του στην Τουρκία προχώρησε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος επρόκειτο να συναντηθεί με τον ομόλογό του και να συζητήσουν το θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

πηγή-in.gr

«Η Ελλάδα βγαίνει πιο ισχυρή»

«Η Ελλάδα απέδειξε την ισχυρή θέση της, η Ελλάδα του ευρώ είναι ασφαλής» τόνισε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου σε δηλώσεις τους μετά τη συμφωνία των χωρών της Ευρωζώνης για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα. «Είναι ένας ευρωπαϊκός μηχανισμός με μειοψηφική συμμετοχή του ΔΝΤ» είπε. Εκτενή δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο.

πηγή-in.gr

Βαθιά ανακούφιση για την απόφαση των εταίρων

Με αγκαλιές και φιλιά έληξε η πρώτη φάση του θρίλερ για την μηχανισμό παροχής οικονομική βοήθειας μετά τη συμφωνία Γαλλίας – Γερμανίας.
Σε αυτό το μηχανισμό βασικό ρόλο θα διαδραματίσουν το...