Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

R.E.M. - Supernatural Superserious


Επίσημη παρουσίαση του iPhone 5 από την Apple

Αργά το βράδυ της Τρίτης, πιθανότατα γύρω στις 10 μ.μ., ώρα Ελλάδας, θα αποκαλυφθεί η νέα έκδοση του παγκοσμίως επιτυχημένου «έξυπνου» κινητού της Apple , του iPhone 5, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας.

The Police - Every Breath You Take


Πέντε νέοι σταθμοί διοδίων «ξεφυτρώνουν» στην Εγνατία


Πέντε νέοι σταθμοί διοδίων τίθενται σε λειτουργία κατά μήκος της Εγνατίας οδού μέσα στο προσεχές δίμηνο. Οι τέσσερις μάλιστα πρόκειται να λειτουργήσουν μέσα στις επόμενες...

TOTO - Africa


Εικόνες του κόσμου


Αν είσαι Ιταλός ξέρεις και από βέσπα, έτσι δεν φοβάσαι να συμμετάσχεις σε ράλι στην έρημο. Οι δυό οδηγοί, Revel Nutini Andrea και Dibrogni Marcello παίρνουν μέρος στο Ράλι Φαραώ με έναρξη στις πυραμίδες και τερματισμό μετά 3.000 χιλιόμετρα διαδρομή, στο Κάιρο. (AFP/KHALED DESOUKI)

Πηγή-kathimerini.gr

Σαν σήμερα............


1883: Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Όριεντ Εξπρές.

1908: Η Κρήτη επαναστατεί και κηρύσσει την ένωσή της με την Ελλάδα, η οποία, όμως, θα έρθει τέσσερα χρόνια αργότερα.

Stevie Wonder - Master Blaster


Ιερώνυμος: «Λιγότερα τα έσοδα της Εκκλησίας από τα έξοδα της»


Έσοδα που έφτασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ και έξοδα που ξεπέρασαν τα 16,5 εκατομμύρια είχε η Εκκλησία της Ελλάδας την χρονιά που πέρασε σύμφωνα με τον απολογισμό που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κατά την συνεδρίαση της Ιεραρχίας.

Κομμένα τα ..χαμόγελα στη Βουλγαρία


Πολυτέλεια αποδεικνύεται στη γειτονική βαλκανική χώρα η στοματική υγιεινή, καθώς τα αποτελέσματα από σχετική έρευνα ήταν μάλλον απογοητευτικά.

Έκαναν κοπάνα από τον αγιασμό


Το «Σώσον Κύριε τον λαόν σου...» ακούστηκε χθες στην Ολομέλεια της Βουλής πιο επίκαιρο από ποτέ από την ηγεσία της Εκκλησίας. Μόνο που το άκουσαν λιγότεροι από τους μισούς εκλεγμένους άρχοντες του τόπου. Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας συνόδου τελέστηκε -σε κλίμα μελαγχολικό- από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Tι τρέχει με τον Γ. Παπανδρέου; - Τα σενάρια που ακούγονται


Για πρώτη φορά απ' όταν ανέλαβε πρωθυπουργός ο Γ.Παπανδρέου είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας υποτιθέμενες εκμυστηρεύσεις του σε στενούς του συνεργάτες.

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων


Η Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων πρωτογιορτάστηκε το 1931 σ' ένα συνέδριο περιβαλλοντιστών στη Φλωρεντία, ως ένας τρόπος για την ευαισθητοποίηση κοινού και ειδικών για τα υπό εξαφάνιση ζώα. Από τότε, η γιορτή διευρύνθηκε και περιλαμβάνει όλα τα είδη του ζωικού βασιλείου.

Earth Wind & Fire - Fantasy


Χίος: Δωρεάν φροντιστήριο από εθελοντές καθηγητές


Το καλοκαίρι οι περισσότεροι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης που εργάζονται στα δημόσια σχολεία κάνουν διακοπές. Μία ομάδα καθηγητών από τη Χίο ωστόσο επέλεξε να περάσει το καλοκαίρι διαφορετικά.

Λόγω κατάληψης δεν κατεβλήθησαν τα επιδόματα του ΟΑΕΔ


Αιχμές για τη μορφή κινητοποιήσεων των εργαζομένων στον ΟΑΕΔ άφησε η διοίκηση του Οργανισμού, καθώς όπως αναφέρει, λόγω αποκλεισμού του κεντρικού κτηρίου από ομάδα συνδικαλιστών, δεν κατέστη δυνατό να...

Roxette - Listen To Your Heart


Αυστραλία: Αύξηση πληθυσμού λόγω μετανάστευσης


Οι γεννήσεις στην Αυστραλία παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα αλλά ο πληθυσμός της χώρας αυξάνεται. Παράδοξο; Όχι, αν σκεφτεί κανείς το μεγάλο ποσοστό που μεταναστεύει εκεί.

Bryan Adams - Please Forgive Me


"Στην εφεδρεία αυτοί που μπορούν να αντεπεξέλθουν"


Τις αγωνίες, τα αδιέξοδα και τους προβληματισμούς των «κολασμένων μηνών» που έρχονται για όλους περιγράφει -μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής- ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ παράλληλα διαβεβαιώνει ότι η 6η δόση της βοήθειας είναι εξασφαλισμένη.

Aύξηση 72% στον καρκίνο του στόματος λόγω… σεξ


Επιμέλεια: Γιάννης Δεβετζόγλου από tanea.gr
gdevetzoglou@dolnet.gr

Ένας ιός που μεταδίδεται με την ερωτική επαφή, ο γνωστός HPV που σε κάποιες περιπτώσεις προκαλεί και κονδυλώματα, φέρεται να προκαλεί στους άνδρες περισσότερα περιστατικά καρκίνου του στόματος (φάρυγγα) από ότι το τσιγάρο.

Το κρυφό πλεονέκτημα του να είναι κανείς ντροπαλός


Κοκκινίζετε με το παραμικρό; Θέλετε να ανοίξει η γη να σας καταπιεί σε στιγμές αμηχανίας;

Πολύ ωραία!

Τέλος τα κλειδιά και οι παραδοσιακές κλειδαριές...


Στο μέλλον δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε ή ξεχάσετε τα κλειδιά σας, καθώς ερευνητές από την Ταϊβάν εφηύραν μια νέα τεχνολογία, η οποία θα επιτρέπει να ξεκλειδώνει κανείς μια πόρτα κάνοντας απλώς μια συγκεκριμένη χειρονομία.

Περισσότερες από 100 δολοφονίες δημοσιογράφων στην Ευρώπη από το 1992


Περισσότεροι από 100 δημοσιογράφοι έχουν δολοφονηθεί τα τελευταία 19 χρόνια στην Ευρώπη εξαιτίας των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων, όπως δήλωσε ο Επίτροπος για τα ανθρώπινα δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Βενιζέλος: "Κανένα πρόβλημα ρευστότητας μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου"


Κανένα πρόβλημα ρευστότητας δεν αντιμετωπίζει η χώρα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, τόνισε πριν λίγο ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, στη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης τύπου που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 13.15 το μεσημέρι.