Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Moby - Creep (Radiohead's cover)


Game Over

Του Σταύρου Θεοδωράκη από το protagon.gr

Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε τις τελευταίες ώρες (κυρίως) ο Παπανδρέου αλλά και ο Σαμαράς. Να βρουν από κοινού τους δέκα, έντεκα ανθρώπους που θα βγάλουν τη χώρα από το αδιέξοδο. Τόσους θέλουμε όχι παραπάνω.

Ο Moby προσγειώνεται στην Θεσσαλονίκη.....

Ένα ακόμη συναυλιακό παράπονο της Θεσσαλονίκης τελειώνει... Ο Moby προσγειώνεται στην πόλη στις 23 Ιουνίου... και το Θέατρο Γης θα βαράει..."We Are All Made Of Stars", "Lift Me Up", "BodyRock", "Natural Blues", "Extreme Ways", "The Sky Is Broken", "Run On"....

Double - Devils Ball, feat. Herb Alpert

Του Αγίου Μνημονίου.........

Χρόνια πολλά στον Πρωθυπουργό μας........

Δεν υπάρχουν κόλλες αναφοράς για τις εξετάσεις!

Προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα θα πρέπει να είναι οι φοιτητές του τμήματος αισθητικής και κοσμητολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.

Σαν σήμερα....

1903: Ιδρύεται η PepsiCo, η μεγάλη αντίπαλος της Coca-Cola (Pepsi Cola).

1913: Αρχίζει ο Β' Βαλκανικός Πόλεμος, με την επίθεση της Βουλγαρίας εναντίον της Σερβίας και της Ελλάδας.

To video από την επίθεση κατά του Τάσου Τέλλογλου

Με μετατραυματική αμνησία νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου που δέχτηκε χθες στην αρχή λεκτική επίθεση, και στη συνέχεια χτύπημα στο πρόσωπο από άγνωστο. Ο Τέλλογλου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Το βίντεο της επίθεσης:

Πολλές δημοσιογραφικές και μουσικές καλησπέρες σε όλους τους opionistas........


Εντυπωσιακή η χθεσινοβραδυνή ολική έκλειψη σελήνης

Ολοκληρώθηκε χθες τη νύχτα η πρώτη ολική έκλειψη Σελήνης του 2011 που είχε τη μεγαλύτερη διάρκεια εδώ και 11 χρόνια, ενώ ήταν ορατή από την Ευρώπη, την Αφρική, την Κεντρική Ασία και την Αυστραλία. Μάλιστα η...

Ξεκινά σήμερα το Ράλλυ Ακρόπολις

Σαράντα δύο πληρώματα θα μπουν στη μάχη του σκληρότερου αγώνα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Οι «εύκολοι» κωδικοί iPhone κινδυνεύουν από χάκερ

Η ...τεμπέλικη διάθεση όταν επιλέγει κανείς συνδυασμό για τον κωδικό του iPhone αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να πέσει το τηλέφωνό του θύμα κάποιου χάκερ, σύμφωνα με νέα έρευνα που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για εκατομμύρια χρήστες.

Η τηλεθέαση μπορεί και να σκοτώσει

Oσο περισσότερες ώρες μένει κανείς μπροστά στην τηλεόραση τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος να εκδηλώσει σοβαρές ασθένειες, όπως ο διαβήτης, ή ακόμα και να πεθάνει. Μάλιστα, δύο ώρες την ημέρα είναι αρκετές ώστε να υπάρξουν αρνητικές συνέπειες για την υγεία μας.

Όμηροι ξανά οι μαθητές – Απέχουν από τη βαθμολόγηση των γραπτών η ΟΛΜΕ

Δεν τους έφτανε η ανευθυνότητα του υπουργείου που δεν ξέρει πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών, ήρθε και η απόφαση της ΟΛΜΕ να εντείνει την αγωνία χιλιάδων μαθητών.

Αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου η υποβολή μηχανογραφικών

Με βελτιωμένη διαδικασία, όπως προέκυψε από τον σχετικό διάλογο, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τον καινοτόμο τρόπο υποβολής μηχανογραφικών δελτίων υποψηφίων, από φέτος αποκλειστικά μέσω του Διαδικτύου.

Πιάνει «ταβάνι» το Facebook;

Το Facebook αποκτά καθημερινά νέους χρήστες, αποδεικνύεται όμως ότι υπάρχουν και κάποια ανησυχητικά στοιχεία για το προσεχές μέλλον της υπηρεσίας. Όπως δείχνουν και οι αριθμοί, ο ρυθμός ανάπτυξης του Facebook επιβραδύνεται μέρα με τη μέρα.

Η Αυστραλία ετοιμάζεται για το νέο κύμα Ελλήνων οικονομικών μεταναστών

Την ικανοποίησή τους από τη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Μετανάστευσης της Αυστραλίας Κρις Μπόουεν για το θέμα της μετανάστευσης Ελλήνων πολιτών στην Αυστραλία, εξέφρασαν τα μέλη της ειδικής αντιπροσωπείας της...

Πρωτοσέλιδο οι εξελίξεις στην Ελλάδα σε όλα τα ξένα ΜΜΕ

Πρώτο θέμα σε όλα τα ξένα ΜΜΕ είναι και σήμερα οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα που επιφέρουν αναταράξεις στις διεθνείς αγορές με το ευρώ να κυμαίνεται σε νέα χαμηλότερα επίπεδα ρεκόρ σε σχέση με το δολάριο.

Την Κυριακή η 5η δόση - τον Ιούλιο η νέα βοήθεια

Εκφράζοντας τη λύπη του για την αποτυχία των προσπαθειών οικοδόμησης εθνικής ενότητας, ο Φινλανδός επίτροπος, τόνισε ότι την Κυριακή οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα αποφασίσουν την...

Προσωπικό γονιδίωμα δίνει τη λύση σε ιατρικό μυστήριο

Οι γιατροί δεν είχαν ιδέα τι προκαλούσε τις τρομακτικές κρίσεις δύσπνοιας που άρχισαν να αναστατώνουν τις νύχτες της 14χρονης Αλέξις Μπίρι. Και το ιατρικό μυστήριο θα είχε μείνει αναπάντητο, αν μια...

Στο 15,9% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011

Στο 15,9% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011, έναντι 14,2% του προηγούμενου τριμήνου και 11,7% του αντίστοιχου τριμήνου 2010.

«Οι άνθρωποι δεν είναι απόβλητα»

«Ενώνουμε τη φωνή μας για να μπει τέρμα στην ιδεολογική τρομοκρατία» δηλώνουν 91 άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών. «Οι άνθρωποι δεν είναι απόβλητα για να στοιβάζονται στις χωματερές της ανεργίας ούτε...

Προσπάθεια κατευνασμού, πάει σε ανασχηματισμό ο Παπανδρέου

"Είναι ώρα μάχης και δεν έχουμε την πολυτέλεια να φυγομαχήσουμε" υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.