Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Cashmere - Love's What I Want


Σίγησε η Σεζάρια | Του Δημήτρη Κανελλόπουλου από την enet.gr


Τελευταία φορά την είδαμε live, φέτος τον Ιούνιο, στον Λυκαβηττό. Η Σεζάρια Εβόρα έδειχνε εξαιρετικά καταπονημένη. Τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε εδώ και κάποια χρόνια την είχαν καταβάλει. Λίγους μήνες αργότερα, μόλις τον Σεπτέμβριο, ανακοίνωνε πως εγκαταλείπει το τραγούδι. Εβαζε μόνη της τη σφραγίδα τέλους στην καριέρα της. Ηταν ο καλλιτεχνικός της αποχαιρετισμός.

Pretty Lights - Let Em Know Its Time To Go


Ουρές για ένα εισιτήριο των Red Hot Chili Peppers


Από τις 7 το πρωί εκατοντάδες οπαδοί των Red Hot Chili Peppers είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα ταμεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Ακόμα οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί, αφού οι...

Η εικόνα της ημέρας | Παρίσι


Ο θαυμασμός προς τον Όσκαρ Ουάιλντ δεν μπορεί να είναι παρά ερωτικός. Το κραγιόν από τα φιλιά στον τάφο του, τα κόκκινα γκράφιτι και τα τριαντάφυλλα μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Επένδυσε 300 εκατομμύρια δολάρια στο Twitter


Ο δισεκατομμυριούχος πρίγκιπας, Alwaleed bin Talal, από την Σαουδική Αραβία αποφάσισε να επενδύσει 300 εκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξη του Twitter. Ο ίδιος έχει ιστορικό στις επενδύσεις αφού παλαιότερα είχε επενδύσει σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και σε άλλα...

Η ζωή μου όλη: Ξεσηκωθείτε να βοηθήσουμε | Της Αναστασίας Λαμπρία από το protagon.gr


Όποιος περιμένει να δει λιπόθυμο στο δρόμο για να πεισθεί για τη φτώχια, ας παραμερίσει (μέρες που ναι κιόλας) την αυτάρεσκη βεβαιότητά του κι ας ανοίξει λίγο τα ματάκιά του να δει λίγο παραέξω από τα οικοδομικά τετράγωνα της Εκάλης και των υψιπέδων του Πανοράματος Βούλας. Η καρδιά της πόλης δεν χτυπάει εκεί (καλώς ή καλώς).

Ένας χρόνος σε ένα λεπτό | Ένα video που αξίζει να δείτε...



Σε μόλις 60 δεύτερα το διεθνές πρακτορείο Reuters κατάφερε να συμπεριλάβει σε ένα video τα σημαντικότερα γεγονότα παγκοσμίως που σημάδεψαν το 2011…

Opinion On Air...... Η άποψη στο ραδιόφωνο


Το πρόσωπο πίσω από το «διαδηλωτή» της χρονιάς του ΤΙΜΕ


Στην  25χρονη Σάρα Μέισον ανήκει το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από ένα μαντήλι στο εξώφυλλο του περιοδικού ΤΙΜΕ, συμβολίζοντας τους διαδηλωτές  όλου του κόσμου από την πλατεία Ταχρίρ και την Αθήνα ως το Occupy Wall Street στη Νέα Υόρκη. 

Τι εισοδήματα δήλωσαν οι πολιτικοί αρχηγοί


Αναρτήθηκαν σήμερα στο διαδικτυακό τόπο της Βουλής www.hellenicparliament.gr τα πόθεν έσχες όλων των βουλευτών και ευρωβουλευτών που κατατέθηκαν το καλοκαίρι του 2010 και αφορούν στα εισοδήματα του 2009. Πρόκειται για τα μέλη της Βουλής που εξελέγησαν τον Οκτώβριο του 2009, αλλά και τα μέλη της προηγούμενης Βουλής.