Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Ουρές για ένα εισιτήριο των Red Hot Chili Peppers


Από τις 7 το πρωί εκατοντάδες οπαδοί των Red Hot Chili Peppers είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα ταμεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Σεπτεμβρίου 2012. Ακόμα οι υπεύθυνοι δεν γνωρίζουν πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί, αφού οι...
πωλήσεις εισιτηρίων γίνονται και μέσω ίντερνετ. Εκτιμούν πάντως πως κάποιες κατηγορίες μπορεί και να έχουν ήδη εξαντληθεί.

Οι πολύ-πλατινένιοι και πολυβραβευμένοι με Grammy Red Hot Chili Peppers είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα της ιστορίας.

Με πάνω από 70 εκατομμύρια πωλήσεις album, έχουν κερδίσει 7 βραβεία Grammy σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Τα μέλη συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers είναι ο τραγουδιστής Anthony Kiedis, ο μπασίστας Flea, ο ντράμερ Chad Smith και ο κιθαρίστας Josh Klinghoffer.

Οι Red Hot Chili Peppers δημιουργήθηκαν στο Los Angeles, το 1983. Το 1984 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους. Το Blood Sugar Sex Magik ήταν το πρώτο τους άλμπουμ με παγκόσμια απήχηση και πωλήσεις πάνω από 13 εκατομμύρια.

Στις 29 Αυγούστου του 2011 κυκλοφόρησε το δέκατο άλμπουμ τους «Im with you», με το οποίο ξεκινούν μία ακόμη παγκόσμια περιοδεία. Τον Απρίλιο του 2012 το συγκρότημα θα γίνει δεκτό στο πάνθεον του Rock And Roll Hall of Fame.

Πηγή: kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου