Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Συνεχίζουν να ζουν σε καταφύγια 90.000 Ιάπωνες


Τουλάχιστον 90.000 Ιάπωνες ζουν σε καταφύγια και κέντρα υποδοχής, τρεις μήνες μετά τον ισχυρό σεισμό των 9 βαθμών και το φονικό τσουνάμι που έπληξε τη βορειοανατολική χώρα.

Για την πυρηνική ενέργεια ψηφίζουν την Κυριακή οι Ιταλοί


Στις κάλπες προσέρχονται την επόμενη Κυριακή και Δευτέρα οι Ιταλοί προκειμένου να ψηφίσουν αν επιθυμούν ή όχι την πυρηνική ενέργεια.

Κομπογιαννίτες και αγανακτισμένοι


Του Στέλιου Κούλογλου από το tvxs.gr

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ σε μια δημόσια συζήτηση στην Κρήτη για την οικονομία και την πολιτική κατάσταση. Η ατμόσφαιρα ήταν ελαφρώς καταθλιπτική, με φόντο το γενικό πολιτικό αδιέξοδο αλλά και τα ειδικά προβλήματα του νησιού: πάνω από 20 επιχειρηματίες έχουν...

Σαν σήμερα.....


1184 π.Χ: Η Τροία πέφτει στα χέρια των Ελλήνων, σύμφωνα με τον Ερατοσθένη.

1917: Ο βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος παραιτείται του θρόνου, υπέρ του γιου του πρίγκιπα Αλέξανδρου. Η άνοδος του πρίγκιπα Αλέξανδρου στο θρόνο σηματοδοτεί το τέλος του εθνικού διχασμού και το σχηματισμό ενιαίας κυβέρνησης υπό τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

«Αν κάνουμε αυτά που θέλουν οι οργανισμοί, στο τέλος δεν θα υπάρχει πια Ελλάδα»


Η Helena Smith μεταδίδει από την Αθήνα για τον Guardian.

Διχασμένο φαίνεται να είναι και το κυβερνών κόμμα, ενώ δεκάδες χιλιάδες κόσμου συνεχίζουν να συγκεντρώνονται στις πλατείες, αντιδρώντας στο νέο πακέτο μέτρων που εξήγγειλε την περασμένη Δευτέρα ο Γιώργος Παπανδρέου.

Ένας στους τέσσερις χάκερ είναι πληροφοριοδότης του FBI!


To 25% των χάκερ στις ΗΠΑ, γίνεται πληροφοριοδότης των αρχών ύστερα από την απειλή φυλάκισης.
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε, το FBI και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, όταν συλλαμβάνουν έναν χάκερ, τον απειλούν με φυλάκιση, με σκοπό να τον...

Υποκύψτε στους πειρασμούς!


Λαλίνα Φαφούτη από  tovima.gr

Μόλις απολαύσατε το τελευταίο σοκολατάκι στο κουτί και τώρα νιώθετε ενοχές; Καλύτερα αφήστε τις κατά μέρος και κρατήστε απλώς την ανάμνηση της απόλαυσης.

Μόνικα, «Χειμερινοί Κολυμβητές» και «Burger Project» στη Μονή Λαζαριστών


Δέκα δημοφιλή ονόματα της ελληνικής μουσικής φέρνει στη Θεσσαλονίκη το «ARK Festival», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιουνίου στη Μονή Λαζαριστών. Το πρόγραμμα της πρώτη ημέρας περιλαμβάνει τους...

Ολλανδός πολιτικός ζητά την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ


Προσβλητική κίνηση εναντίον της Ελλάδας και προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, απαξιώνοντας την προσπάθεια που καταβάλλει ο ελληνικός λαός για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης, χαρακτηρίζει η ελληνική πρεσβεία στη Χάγη την πρωτοβουλία του...

Νέα θεραπεία για τον καρκίνο του πνεύμονα


Ενα νέο και πολυαναμενόμενο φάρμακο για τον καρκίνο του πνεύμονα φαίνεται τελικώς ότι διπλασιάζει την επιβίωση σε σύγκριση με τις συμβατικές θεραπείες σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση όγκων με μια συγκεκριμένη γενετική μετάλλαξη.

ΟΗΕ: Το 7% των παιδιών στον πλανήτη απασχολούνται σε επικίνδυνα επαγγέλματα


Περισσότερα από 115 εκατομμύρια παιδιά και έφηβοι σε όλο τον κόσμο, δηλαδή το 7%, απασχολούνται σε επικίνδυνα επαγγέλματα ή επαγγέλματα που απειλούν τη ζωή τους, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή η Διεθνής Οργάνωση Εργασίας (ILO).

Προς παράδοση το πρώτο κινεζικό αεροπλανοφόρο


Την καθέλκυση του πρώτου αεροπλανοφόρου της Κίνας εντός του καλοκαιριού επιβεβαίωσε χθες ο επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου των κινεζικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Τσεν Μπινγκ Ντε.

Θέλει προσοχή η βρετανική πρόσκληση σε γεύμα!


Οι Βρετανοί οικοδεσπότες έχουν τη δυσάρεστη συνήθεια να σερβίρουν στους καλεσμένους τους φαγητό που έχει πέσει στο πάτωμα ή στο οποίο έχουν χρησιμοποιηθεί ληγμένα συστατικά.

Χαϊδεύοντας την κοιμισμένη λάβα


Κοιτώντας το από μακριά, μοιάζει με αφρισμένο κύμα. Ομως η εικόνα που βλέπετε κάθε άλλο παρά στο επίπεδο της θάλασσας δημιουργήθηκε.

Στις 15 Ιουνίου ολική έκλειψη Σελήνης, ορατή από την Ελλάδα


Oλική έκλειψη Σελήνης, την πρώτη του 2011, θα δούμε από την Ελλάδα, το βράδυ της Τετάρτης 15 Ιουνίου.

Και ο τέως κοντά στους Αγανακτισμένους…


Στο πλευρό των Αγανακτισμένων πολιτών, που συγκεντρώνονται στις πλατείες όλης της χώρας, τάσσεται με μήνυμα του και ο τέως Βασιλιάς της Ελλάδα, Κωνσταντίνος.

Καλημέρες.......