Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελισάβετ ψάχνει μπάτλερ με 17.000 ευρώ το μήνα!


Αν δεν σας τρομάζει η ιδέα της ξενιτιάς υπάρχει κάτι πολύ πιο κοντινό από την Ωκεανία και σίγουρα πολύ πιο συναρπαστικό από οικοδόμος στην Αδελαίδα.


Ένας νέος επαγγελματικός ορίζοντας σας περιμένει όπου θα έχετε για τόπο κατοικίας σας το Μπάκιγχαμ και θα κάνετε συνεχώς ταξίδια από παλάτι σε παλάτι. Αν λοιπόν θέλετε να γίνετε ο νέος μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ, σπεύσατε να υποβάλλετε την αίτηση σας, γιατί η προθεσμία λήγει στις 19 Σεπτεμβρίου!

Η αγγελία για την πρόσληψη του νέου μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ δημοσιοποιήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα  της βασιλικής οικογένειας.

«Είστε ένα ενθουσιώδη και αφοσιωμένο άτομο που εργάζεται στο  τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας, αλλά ψάχνετε για μια νέα πρόκληση;», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας Royal.gov.uk. 

«Ψάχνουμε κάποιον να ενταχθεί δίπλα σε μια πολύ έμπειρη ομάδα και να  ακολουθήσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης μας. Θα έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει  το Δεύτερο επίπεδο του διπλώματος City & Guilds  για  Μπάτλερ», καταλήγει η αγγελία της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο ενδιαφερόμενος πρέπει να είναι πρόθυμος να περάσει τουλάχιστον τρεις μήνες το χρόνο μακριά από το Λονδίνο στις άλλες βασιλικές κατοικίες.

Ο νέος μπάτλερ της Βασίλισσας Ελισάβετ θα διαμένει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά θα είναι υποχρεωμένος για τουλάχιστον τρεις μήνες το χρόνο να μετακινείται στις άλλες κατοικίες της Βασίλισσας: στο Balmoral στα Highlands, αλλά και στο Sandrigham στο Norfolk.

Η αμοιβή του μπάτλερ θα είναι 17.000 ευρώ. Όσοι πιστοί προσέλθετε.

Πηγή-protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου