Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Κέρδη ρεκόρ για το Τζόκερ

Ούτε ένα… ούτε δύο… αλλά 19 εκατομμύρια ευρώ θα μοιράσει σήμερα το Τζόκερ! Στη θέση του υπερτυχερού ή των υπερτυχερών θα ήθελαν να είναι πολλοί, ειδικά στις μέρες μας, που η οικονομική κρίση έχει «λυγίσει» πολλά νοικοκυριά.
Για τον λόγο αυτό χιλιάδες πολίτες έχουν σπεύσει στα πρακτορεία, κάνοντας όνειρα και αναμένοντας να τους χαμογελάσει η θεά τύχη. Μάλιστα, όσο πλησιάζει η ώρα της κλήρωσης αναμένεται να κορυφωθεί η προσέλευση στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών.
Το πρωτοφανές για τα δεδομένα του ΟΠΑΠ ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ, προέκυψε μετά τα...
συνεχόμενα τζακ ποτ των προηγούμενων εβδομάδων. Συγκεκριμένα, από τα μέσα Φεβρουαρίου το Τζόκερ αναζητά νικητή. Για 14 συνεχόμενες κληρώσεις υπερτυχερός δεν έχει βρεθεί και το ποσό που έχει συσσωρευτεί ανέρχεται πλέον στα 19 εκατ. ευρώ!! Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, το οποίο σίγουρα θα δώσει στον υπερτυχερό που θα τα κερδίσει μία άνετη ζωή μέχρι τα βαθιά γεράματά του.
Αξίζει να σημειωθεί πως το ποσό αποτελεί ρεκόρ, καθώς δεν έχει μοιραστεί ποτέ ξανά στην ιστορία του Τζόκερ ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό. Τα περισσότερα χρήματα είχαν μοιραστεί το 2006 (24 Δεκεμβρίου). Τότε τρεις τυχεροί μοιράστηκαν 14 εκατ. ευρώ. Το 1998 δύο τυχεροί είχαν μοιραστεί 13,8 εκατ. ευρώ.
Εν αναμονή λοιπόν των έξι «χρυσών» αριθμών (5+1), που θα προκύψουν από τη σημερινή κλήρωση, ευχόμαστε καλή τύχη σε όσους διεκδικούν τον «τίτλο» του δισεκατομμυριούχου.

πηγή-adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου