Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Συνεχίζονται τα "τερτίπια" του καιρού το τριήμερο

Αστατος θα παραμείνει ο καιρός το ερχόμενο τριήμερο, με συννεφιά, τοπικές καταιγίδες και χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Οι εκδρομείς για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο θα...στεναχωρηθούν, αφού η θερμοκρασίες στη Βόρεια Ελλάδα δεν θα ξεπεράσει, στις περισσότερες περιοχές, τους 30 βαθμούς κελσίου.
Αναλυτικά, αύριο ο καιρός στην Ηπειρο, τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία στη Θεσσαλία και στη Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος και κατά τις μεσημβρινές ώρες, αναμένεται να εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις και σποραδικές καταιγίδες...


Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου και τους ανέμους να πνέουν βορειοδυτικοί, έντασης 3-5 μποφόρ. Στην Καβάλα αναμένεται αυξημένη συννεφιά και θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου, στην Κατερίνη επίσης αυξημένη συννεφιά και θερμοκρασίες από 15 έως 26 βαθμούς κελσίου και στην Χαλκιδική αραιή συννεφιά και θερμοκρασίες από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Το Σάββατο

Το Σάββατο, προβλέπεται μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στη Βόρεια Ελλάδα. Στη Μακεδονία και στη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και περιορισμένης έκτασης τοπικές βροχές. Συγκεκριμένα, η Θεσσαλονίκη αναμένεται να έχει αραιή συννεφιά και θερμοκρασίες από 18-29 βαθμούς κελσίου. Στην Καβάλα την Κατερίνη και τη Χαλκιδική προβλέπεται επίσης αραιή συννεφιά και τοπικές καταιγίδες, κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι θερμοκρασία θα κυμαίνεια από 17 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Την Κυριακή

Την Κυριακή προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα ηπειρωτικά, και το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα των προηγούμενων ημερών. Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη και στην Καβάλα προβλέπεται αίθριος καιρός το πρωί και αυξημένη συννεφιά το υπόλοιπο της ημέρας, με θερμοκρασίες που θα κυμαίνονται από 18-31 βαθμούς κελσίου.

Στην Κατερίνη, προβλέπεται μικρή πιθανότητα βροχής μετά το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα διαμορφωθεί από 16 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στην Χαλκιδική, θα επικρατεί αραιή κατά τόπους συννεφιά, η οποία θα αυξηθεί τις απογευματινές χώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου.

πηγή-agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου