Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ένας Έλληνας στην Formula 1

Μιλώντας αποκλειστικά στη zougla.gr, ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης έκανε γνωστό ότι οι πιθανότητες να τρέξει στη Formula 1 είναι πολύ μεγάλες. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι επαφές που έχει κάνει αφορούν στην ομάδα Stefan GP, η οποία έχει υποβάλει αίτηση, για να συμπεριληφθεί στο grid το 2011. Ο Έλληνας οδηγός αγώνων, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία, θεωρείται...
ο κορυφαίος που έχει διαπρέψει με τα χρώματα της χώρας μας στο εξωτερικό.
Μεγαλύτερη στιγμή στην αγωνιστική του καριέρα ήταν η συμμετοχή του για τρία χρόνια στο γερμανικό πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού (DTM), στο οποίο έλαβε μέρος, έχοντας ως ομόσταυλό του, τον Ζαν Αλεζί. Φέτος τρέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIA GT1 με Maserati. Να σημειώσουμε ότι και παλαιότερα είχε κάνει προσπάθειες να τρέξει στον κορυφαίο θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα με την ομάδα της Spyker, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.
Αυτή τη στιγμή, συζητά με την Stefan GP, προκειμένου να γίνει μέλος της ομάδας και να εκτελεί χρέη δοκιμαστή, αν και δεν αποκλείεται να γίνει και ένας εκ των δύο πιλότων της ομάδας. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη zougla.gr δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αδιαφορία τόσο του ελληνικού κράτους όσο και στην Αρχή του σπορ, την ΕΛΠΑ, από τους οποίους δεν είχε, αλλά και δεν έχει καμία υποστήριξη.

πηγή-kala-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου