Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Γ.Πεταλωτής: H κυβέρνηση πραγματοποίησε όσα κανείς δεν έπραξε τα τελευταία 30 χρόνια

Αυτό που αναλογίζονται σήμερα οι πολίτες, είναι τα δεινά που προκάλεσε στον τόπο η καταστροφική διακυβέρνηση της ΝΔ», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, για τον έναν χρόνο διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Πεταλωτής σημείωσε ότι «οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, αλλά και πλήρη επίγνωση της κατάστασης που μας έφερε η ΝΔ» και επεσήμανε ότι μέσα σε έναν μόνο χρόνο η κυβέρνηση πραγματοποίησε, «όσα κανείς δεν έπραξε τα τελευταία 30 χρόνια».

Ειδικότερα, αναφέρθηκε στις «ριζικές» αλλαγές που προώθησε η κυβέρνηση στο κράτος και την οικονομία με τη «διοικητική επανάσταση» του «Καλλικράτη»,τις προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ στο δημόσιο, το «νέο δικαιότερο» φορολογικό σύστημα και το «νέο βιώσιμο ασφαλιστικό που εξασφαλίζει τη σύνταξη των παιδιών μας».

«Προχωράμε, πολίτες και κυβέρνηση, στη δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας με φωνή και παρουσία παντού και ενός νέου επιτελικού, φιλικού και αποτελεσματικού κράτους με επίκεντρο τον πολίτη», τόνισε ο κ. Πεταλωτής.

πηγή-apogevmatini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου