Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Μπακογιάννη: «Ραντεβού» μετά τις εκλογές

Μετά τις εκλογές πρόκειται να γνωστοποιήσει τις επόμενες πολιτικές κινήσεις της η Ντόρα Μπακογιάννη. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα η κυρία Μπακογιάννη τόνισε ότι ο τόπος χρειάζεται διαφορετικές και πιο ρεαλιστικές παρουσίες, δίνοντας «ραντεβού» για τα... νεώτερα μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Επέκρινε  τη λογική του χρίσματος και τις πολιτικές ηγεσίες, που μπήκαν στη διαδικασία «δίνω χρίσμα, το παίρνω πίσω, το ξαναδίνω..» ενώ κατηγόρησε τη ΝΔ για λαϊκισμό.

«Η λογική του χρίσματος είναι ξεπερασμένη» τόνισε η κυρία Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Οι πολίτες έχουν το μυαλό και την ωριμότητα να επιλέξουν, χωρίς καθοδήγηση, τον καλύτερο υποψήφιο για την περιοχή τους», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι «τα κόμματα θα πρέπει να βρουν το θάρρος να παραδεχτούν, κάποια στιγμή, ότι αυτή η λογική του χρίσματος έχει πεθάνει».

Η Ντόρα μπακογιάννη άφησε αιχμές για τη στάση της ΝΔ σε σχέση με την οικονομική πολιτική και το μνημόνιο ενώ επιτέθηκε και κατά της ηγεσίας του κόμματος κάνοντας λόγο για συρρίκνωση της παράταξης και κατακερματισμό.

Το μνημόνιο ήταν μια αναγκαστική απόφαση και «ψεύδεται και λαϊκίζει, όποιος λέει ότι μπορεί η χώρα να τα καταφέρει χωρίς να κάνει οικονομίες», επισήμανε.

πηγή-ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου