Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Οι Τhievery Corporation για μια συναυλία στο Θέατρο Βράχων - Ακούστε τους...

Οι Thievery corporation δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Πρόκειται για ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού, που επιστρέφει για ένα μοναδικό best of show επί σκηνής, στις 29 Μαΐου με με guests αλλά και εντυπωσιακά ηχητικά και οπτικά εφέ, που θα ανεβάσουν τη διάθεση στο κόκκινο!Αν ανήκετε στο πιστό κοινό τους ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι από τη Τζαμάικα μέχρι τη Βόρεια Αφρική, με πολλούς εξωτικούς αλλά και μητροπολιτικούς σταθμούς...
Στο επίκεντρο της συναυλίας τους θα είναι, όπως πάντα άλλωστε, η μουσική και ο χορός. Οι Αμερικανοί Thievery Corporation, έρχονται ξανά την Ελλάδα να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές, με όλα εκείνα τα τραγούδια που αγαπάμε από το παρελθόν τους. Η τρελή παρέα του Rob Garza και του Eric Hilton θα τραγουδήσει στη σκιά των Βράχων με 14 μουσικούς επί σκηνής το Σάββατο 29 Μαΐου σε μια, όπως αναμένεται, sold out συναυλία.

Ακούστε τους:



Τα χρυσά παιδιά του Eighteenth Street Lounge

Οι Thievery Corporation, ο Rob Garza και ο Eric Hilton, από την Ουάσιγκτον, γρήγορα πέρασαν τον Ατλαντικό και κατέκτησαν με την lounge μουσική τους ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνο. Οι συνθέσεις τους είναι ένα μίγμα από ρέγκε, τζαζ, ινδικούς ήχους αλλά και μπόσα νόβα και ροκ δεμένα όλα πολύ αρμονικά μεταξύ τους .
Το γκρουπ σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 1995, στο Eighteenth Street Lounge, τον χώρο που είναι πλέον διεθνώς γνωστός ως το ορμητήριο της underground σκηνής της πόλης. Η αρχή έγινε με τα πρώτα δύο 12ιντσα που έφτασαν ένα πρωί στα χέρια όλων των σημαντικών underground djs της περιοχής, τα "Shaolin Satellite" και "2001 Spliff Odyssey", ενώ λίγο μετά, το 1997, ακολούθησε και το ντεμπούτο άλμπουμ τους, Sounds from the Thievery Hi-Fi. Το ντουέτο είχε ήδη αρχίσει να διαμορφώνει ένα νέο είδος ηλεκτρονικού ήχου, πιο πλούσιο σε αναφορές. Η πορεία τους μέχρι στιγμής περιλαμβάνει αρκετούς δίσκους και συναυλίες με μεγάλη επιτυχία.Στην πολυαναμενόμενη εμφάνισή τους τον Μάιο στην Ελλάδα, οι Thievery Corporation υπόσχονται ένα πολυεθνικό show με τα καλύτερα κομμάτια της καριέρας τους, εντυπωσιακά γυναικεία φωνητικά, πολυεθνικούς στίχους τους και χορεύτριες της κοιλιάς. Πληροφορίες: Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη. Εισιτήρια 40 ευρώ (προπώληση), 45 ευρώ (ταμείο). Προπώληση από Metropolis,Ticket House, Public, i-Ticket (ηλεκτρ. προπώληση), Ticket Hour.

πηγή-naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου