Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Πρωτομαγιά με ανοιχτά Τέμπη για τους εκδρομείς

Προς το τέλος της οδεύει η ταλαιπωρία των οδηγών στην εθνική οδό, καθώς ο δρόμος στην κοιλάδα των Τεμπών, που δόθηκε στην κυκλοφορία το Σαββατοκύριακο για τους φιλάθλους του Αρη, θα ξανανοίξει το Σαββατοκύριακο για τους εκδρομείς της Πρωτομαγιάς και οριστικά το αργότερο έως τις 10 Μαΐου.
Σύμφωνα με στελέχη της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ», ο δρόμος στα Τέμπη...
που έκλεισε ξανά το πρωί της Δευτέρας, θα δοθεί στην κυκλοφορία την Παρασκευή 30 Απριλίου στις 20.00 το βράδυ μέχρι και τη Δευτέρα 3 Μαΐου στις 06.00 το πρωί. Η κυκλοφορία θα επιτρέπεται και στα δύο ρεύματα, ταυτόχρονα και όχι εκ περιτροπής, όπως είχε συμβεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς τότε υπήρχαν βράχια στην άκρη του δρόμου, σε ένα από τα τρία σημεία όπου συνεχίζονται οι εργασίες εκβραχισμού και τοποθέτησης πλεγμάτων και φρακτών.
Παράλληλα εκτιμούν ότι δε θα χρειαστούν οι επιπλέον πέντε ημέρες από τη διακοπή των εργασιών τα δύο Σαββατοκύριακα και οι υπεύθυνοι των έργου θα είναι σε θέση να παραδώσουν το δρόμο οριστικά στην κυκλοφορία, σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, το αργότερο έως τη Δευτέρα 10 Μαΐου.

πηγή-agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου