Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΡ. ΨΑΡΙΑΝΟΣ "Οταν έβρεχε μυαλά η Αριστερά κρατούσε πολλές ομπρέλες"

Ρεπορτάζ του Λάμπρου Σταυρόπουλου από tovima.gr

Με έναν διαφορετικό πολιτικό λόγο για τα ελληνικά (προεκλογικά) δεδομένα ο υποψήφιος της Δημοκρατικής Αριστεράς για την Περιφέρεια Αττικής κ. Γρ. Ψαριανός καταθέτει τις απόψεις του για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δίχως να διστάζει να δηλώνει ότι δεν έχουν δημοψηφισματικό
χαρακτήρα καθώς «δεν φταίει ούτε το μνημόνιο ούτε το ΔΝΤ ούτε η Ευρώπη ούτε ο Καλλικράτης ούτε ο Ικτίνος για το ότι είμαστε στην άκρη του γκρεμού».


Ο κ. Ψαριανός «τα βάζει» με την Αριστερά στο θέμα των συνεργασιών λέγοντας ότι «όταν ο Θεός έβρεχε μυαλά, εκείνη κρατούσε όχι μία αλλά πολλές ομπρέλες», «τα ρίχνει» στον δικομματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στην Αττική και μιλάει για όλους και για όλα: τους εκπροσώπους της τρόικας με τους οποίους «θα καθόμαστε δίπλα στην πισίνα και θα πίνουμε φραπέδες», όπως λέει με χιούμορ, για τους υποψηφίους που θα συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του κατά τα πρότυπα του lifestyle («έχω μοντέλα, χορεύτριες, πλαστικούς χειρουργούς, σκυλούδες και λαϊκούς φάρδους» λέει με καυστικό τρόπο), αλλά και για τον «Αλέκο, την Αλέκα και τους δυο Αλέξηδες».

Διαβάστε την συνέντευξη από tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου