Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Πολιτικό φόρουμ αναγγέλει η Ντόρα

Ενα βήμα παραπάνω προχωρά η Ντόρα Μπακογιάννη για την ίδρυση νέου κόμματος. Πιθανότατα τη Δευτέρα θα αναγγείλει τη σύσταση πολιτικού φόρουμ. Το βήμα αυτό της ανεξάρτητης βουλευτή περιλαμβάνει την ίδρυση ενός «ομίλου σκέψης», ο οποίος θα πλαισιώνεται από τουλάχιστον 50 πρόσωπα από την ακαδημαϊκή κοινότητα και το χώρο των επιχειρήσεων...
Στην προσπάθεια αυτή εντάσσεται η διοργάνωση ανοικτών συζητήσεων και εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, ενώ η δράση του αναμένεται να δώσει το στίγμα της μετέπειτα πορείας της κ. Μπακογιάννη στο πολιτικό προσκήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας "Το Βήμα", η ανεξάρτητη βουλευτής θα πραγματοποιήσει ολοκληρωμένη πολιτική παρέμβαση, με την οποία θα καλεί νέους ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε μια νέα πορεία να δημιουργήσουν έναν χώρο προβληματισμού και σκέψης.

Όπως επισημαίνουν οι συνεργάτες της, το τρίπτυχο του ομίλου θα είναι «Διάλογος - Ζύμωση - Σύνθεση». Θα πρόκειται για ένα σχήμα που θα πραγματοποιεί κλασικές εκδηλώσεις, ενώ θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Ιnternet και των νέων τεχνολογιών.

Η δομή του θα είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να γίνει μέλος και σκοπός θα είναι η διαμόρφωση μιας πολιτικής πλατφόρμας για τον «φιλελεύθερο εκσυγχρονισμό» της χώρας.

πηγή-ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου