Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

«Δώστε βήμα στους νέους»

«Χωρίς την ενεργό παρουσία της νέας γενιάς, η Ελλάδα δεν θα αλλάξει», τόνισε ο πρωθυπουργός

Έκκληση στα κόμματα να δώσουν στους νέους την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα κοινά, με αφετηρία τις επικείμενες εκλογές για την αυτοδιοίκηση, απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τις αλλαγές που πλήττουν τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα των νέων, η οποία πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της γγ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα...
«Χωρίς την ενεργό παρουσία της νέας γενιάς, η Ελλάδα δεν θα αλλάξει», τόνισε ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι υποχρέωση των πολιτικών είναι να παραδώσουν στους νέους μια χώρα απαλλαγμένη από βάρη.

«Πρέπει να εξασφαλίσουμε αυτό που απαιτούν οι νέοι, προκειμένου να υπάρχει μια νέα γενιά ελεύθερη, χειραφετημένη, αισιόδοξη, απαλλαγμένη από πελατειακές αντιλήψεις», είπε.

«Κάνουμε τα πάντα για να αλλάξουμε για πάντα την Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός». Ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη «να μπει τέλος στο πελατειακό σύστημα, που μαστίζει και τη νέα γενιά» και απηύθυνε έκκληση στη νεολαία για κοινό αγώνα. Υπογράμμισε ότι η βασικότερη δέσμευση της κυβέρνησης είναι η αλλαγή στο εκπαιδευτικό σύστημα, ενώ τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες για πάταξη της ανεργίας μέσω ειδικών προγραμμάτων.

Καταλήγοντας, ο πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση σε όλα τα κόμματα για μεγαλύτερη συμμετοχή νέων στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Βάλτε νέους ανθρώπους, δώστε λόγο στη νέα γενιά, γιατί και μπορεί και θέλει, κάντε τον Καλλικράτη μοχλό αλλαγής και ανάπτυξης».

πηγή-ellispoint.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου