Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Εκλογές την Κυριακή στη Ν.Δ.

Μεθαύριο, Κυριακή 30 Μαΐου, θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. για την ανάδειξη των προέδρων των ΝΟΔΕ και των μελών των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος σε όλη την Ελλάδα. Εγγεγραμμένοι στα μητρώα του κόμματος είναι περίπου...
965.000 άτομα, τα οποία έχουν δικαίωμα ψήφου, εφόσον έχουν εγγραφεί μέχρι τις 28 Απριλίου. Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν όλοι όσοι απέκτησαν την ιδιότητα του μέλους του κόμματος τουλάχιστον 6 μήνες πριν.

Για να εκλεγεί κάποιος, πρέπει να συγκεντρώσει ποσοστό 40%. Θα υπάρχουν δύο κάλπες, που θα είναι ανοιχτές από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα. Στη μία θα κληθούν τα μέλη του κόμματος από νομό σε νομό να ψηφίσουν τους προέδρους των Νομαρχιακών Τοπικών Οργανώσεων, τους προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών και των Διαμερισματικών Τοπικών Επιτροπών.

Το δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία είναι δύο ευρώ πλην των μελών της ΟΝΝΕΔ. Επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν, όπου χρειαστεί, την ερχόμενη Τετάρτη. Ήδη έχει αποσταλεί επιστολή του Αντώνη Σαμαρά, με την οποία καλούνται τα μέλη να προσέλθουν και να ενισχύσουν την οργάνωση του κόμματος.

«Επιδίωξή μας είναι να προκύψουν νέα πρόσωπα, άφθαρτα, τα οποία, μαζί με τους παλαιούς έμπειρους συμμαχητές μας, θα αγωνιστούν για τα ιδανικά μας», αναφέρει, καταλήγοντας: «Με τη βοήθεια και τη συμμετοχή σου, η Παράταξή μας, θα γίνει ξανά αυτό που υποσχεθήκαμε: η Ελπίδα της Ελλάδας, ώστε να φτιάξουμε μαζί την Ελλάδα της Ελπίδας». Για περισσότερες πληροφορίες, τα μέλη του κόμματος μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 210-3354454 begin_of_the_skype_highlighting              210-3354454      end_of_the_skype_highlighting.

πηγή-adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου