Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Το χρίσμα έρχεται από Καρατζαφέρη

Mπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να μην έχει (ακόμη;) δώσει το χρίσμα στον Νικήτα Κακλαμάνη, ο δήμαρχος Αθηναίων όμως διαβαίνει αύριο στη 1.30 το μεσημέρι, την πόρτα των γραφείων του ΛΑΟΣ στην οδό Καλλιρρόης. Γιώργος Καρατζαφέρης και Νικήτας Κακλαμάνης θα οριστικοποιήσουν το πλαίσιο συνεργασίας τους, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους online, από την πλευρά τουλάχιστον του ΛΑΟΣ θα έχει μεγαλύτερες αξιώσεις συγκριτικά με την προηγούμενη συνεργασία τους. Έτσι ανάμεσα στα αιτήματα του ΛΑΟΣ, στα οποία μάλιστα φαίνεται να συναινεί και ο Νικήτας Κακλαμάνης, είναι...
η πάταξη των παράνομων μικροπωλητών, η αστυνόμευση από τη δημοτική αστυνομία και η εντατικοποίηση, λόγω και της κρίσης, των κοινωνικών δράσεων από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Με την αυριανή οριστική ανακοίνωση του χρίσματος του Γ. Καρατζαφέρη προς τον Δήμαρχο της Αθήνας, ο Νικήτας Κακλαμάνης επιχειρεί να θέσει το δίλημμα στη Ρηγίλλης ότι το ενδεχόμενο να καταστεί υποψήφιος - «αντάρτης» με παράλληλη στήριξή του από το ΛΑΟΣ θα φέρει τη Νέα Δημοκρατία σε εξαιρετικά δύσκολη θέση ως προς την διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας. Στη Ρηγίλλης, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προβλέψει τις κινήσεις του Νικήτα Κακλαμάνη. Και μολονότι δεν αποκλείουν να του και αυτοί αργότερα το χρίσμα, δεν ορκίζονται κιόλας πως δεν κρατούν και κάποιον άσσο στο μανίκι.

πηγή-ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου