Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Φοιτητικές εκλογές:Πού είναι εκείνα τα χρόνια, τα παλιά...


Με αργούς ρυθμούς προσέρχονται οι φοιτητές και σπουδαστές στις κάλπες σήμερα, ενώ σε ορισμένες σχολές παρατηρήθηκαν μικροπροβλήματα, με αποτέλεσμα ν' αρχίσει η ψηφοφορία, γύρω στις 9.30.

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η διαδικασία των φοιτητικών εκλογών στα τρία ακαδημαϊκά ιδρύματα της Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλειο, Μακεδονίας, ΤΕΙ), όπου οι φοιτητές προσέρχονται από τις 8.30 πρωί στις κάλπες που έχουν στηθεί σε κάθε σύλλογό των σχολών τους.

Ωστόσο μέχρι αργά το μεσημέρι, οι παρατάξεις δεν αναμένουν μεγάλη προσέλευση, καθώς η πλειονότητα των φοιτητών και των σπουδαστών προτιμά να ψηφίζει τις απογευματινές ώρες.

Όλες οι φοιτητικές παρατάξεις εμφανίζονται αισιόδοξες για την άνοδο των ποσοστών τους και προσδοκούν αύξηση της συμμετοχής, κάτι που είχε σημειωθεί και πέρυσι κατά 5% σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Πάντως, για άλλη μια χρονιά φαίνεται αδύνατη η έκδοση κοινώς αποδεκτών αποτελεσμάτων, ενώ οι παρατάξεις δηλώνουν ότι το βράδυ θα αρχίσουν η κάθε μία, να ανακοινώνουν τα δικά τους αποτελέσματα.

Πηγή-agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου