Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Πανελλαδικές 2011 με απαιτητική βιολογία κατεύθυνσης


Με τα μαθήματα της Ιστορίας, της Χημείας, της Βιολογίας και των Αρχών Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, τα οποία είναι όλα μαθήματα κατεύθυνσης, συνεχίστηκαν σήμερα οι πανελλήνιες εξετάσεις.

Οι υποψήφιοι συνάντησαν δυσκολίες μόνο στη Βιολογία, διότι τα θέματα ήταν πολλά, δεν μπορούσαν να διαχειριστούν τον χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους και, όπως υποστηρίζουν, ήταν τα δυσκολότερα των τελευταίων χρόνων.

Οι καθηγητές χαρακτηρίζουν τα θέματα «απαιτητικά», ενώ σημειώνουν ότι φέτος η εξεταστική επιτροπή φαίνεται να επιλέγει δυσκολότερα θέματα και εκτιμούν πως στόχος αυτής της επιλογής είναι η πτώση των βάσεων.

Κατά τα άλλα, στην Ιστορία οι περισσότεροι βρήκαν τα θέματα εύκολα και κατανοητά, το ίδιο και στη Χημεία, ενώ ορισμένες ασάφειες στη διατύπωση των θεμάτων διαπίστωσαν κάποιοι υποψήφιοι στο μάθημα Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, που από πολλούς θεωρείται δύσκολο μάθημα.

Οι εξετάσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή, οπότε οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν στα Αρχαία Ελληνικά (θεωρητικής κατεύθυνσης) και στη Φυσική (θετικής-τεχνολογικής).

Πηγή-madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου