Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ο Χάρης Καστανίδης επαναφέρει θέμα διπλών εκλογών

Προβληματισμό έχουν προκαλέσει στο Μέγαρο Μαξίμου οι σημερινές δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Χάρη Καστανίδη. Ο ένθερμος υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου, μιλώντας στον ρ/σ “Θέμα”, δήλωσε ότι “δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ανάγκη δημοκρατικής νομιμοποίησης” και πρόσθεσε ότι...
“αν ξεχνάμε την ανάγκη αυτή, τότε υπάρχει ο κίνδυνος μια γενναία κυβέρνηση να σώσει τη χώρα, αλλά να μην υπάρξει κεντροαριστερά στην Ελλάδα για τα επόμενα 30 χρόνια”.

Όταν ρωτήθηκε, μάλιστα, αν μπορεί η κυβέρνηση να αναζητήσει καινούργια δημοκρατική νομιμοποίηση με τα καινούργια δημοσιονομικά δεδομένα, απάντησε ορθά κοφτά: “Υποθέτω πως ναι”.
Τη δήλωση Καστανίδη σχολίασε και ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, που πέταξε το γάντι στον ίδιο τον Γιώργο Παπανδρέου: «Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χάρης Καστανίδης, με τις σημερινές δηλώσεις του, περί «ανάγκης δημοκρατικής νομιμοποίησης», είναι ξεκάθαρο ότι υπαινίσσεται πρόωρες εκλογές.
Τώρα, πλέον, είναι η σειρά του Πρωθυπουργού να μας απαντήσει υπεύθυνα, αν σκέφτεται να πραγματοποιήσει (και πότε…) αυτό που υπονοεί ο Υπουργός του», δήλωσε.

πηγή-hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου