Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Billy Idol και Stranglers μαζί στην Αθήνα



Άλλη μία από τις αναπάντεχες συναυλίες - εκπλήξεις του φετινού "περίεργου" καλοκαιριού επιβεβαιώθηκε και ανακοινώθηκε επίσημα από την διοργανώτρια εταιρία Music Box Productions. Ειλικρινέστατα μάλιστα, και αυτό είναι προς τιμήν της, η ίδια η εταιρία αποκαλεί "Cult" την συναυλία, και πως αλλιώς γίνεται να την αποκαλέσει, αφού το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουνίου θα παρουσιάσει τον βετεράνο Billy Idol και τους Stranglers στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας...
Ένας από τους μεγαλύτερους punk rock stars της δεκαετίας του '80 και ένας από τους πρώτους superstars του MTV, o Billy Idol υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους εμπορικά καλλιτέχνες της εποχής του με τα τέσσερα albums που κυκλοφόρησε από το 1982 έως το 1990. Παρά το γεγονός ότι από το 1992 και μετά η καριέρα του πήρε την "κάτω βόλτα", διατήρησε ένα σεβαστό cult status, με αρκετές guest εμφανίσεις, ακόμα και στον κινηματογράφο, "greatest hits" συλλογές, επανακυκλοφορίες, αλλά και περιοδείες, ενώ φέτος έχοντας ανανεώσει το συγκρότημά του με δύο νέα μέλη, θα εμφανιστεί στο Download Festival, λίγες μόλις ημέρες προτού έρθει στην Αθήνα.

Πριν από τον Billy Idol, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας θα εμφανιστούν οι γνωστοί και τακτικοί μας επισκέπτες Stranglers, τους οποίους είδαμε ζωντανά τον περασμένο Ιανουάριο στο Fuzz.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 38 ευρώ με την προπώληση να ξεκινάει στις 14 Απριλίου από το Ticket House, τα Metropolis και τα Village cinemas.

πηγή-mixtape.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου