Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ο Πάγκαλος γράφει βιβλίο με τίτλο: «Όλοι μαζί τα φάγαμε»


Λίγες ημέρες αφότου δήλωσε ότι έχει πει αρκετές βλακείες και μία μόλις μετά τον ανασχηματισμό που τον κράτησε στην θέση του Αντιπροέδρου, ο  Θεόδωρος Πάγκαλος αποκάλυψε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ, ότι θα γράψει βιβλίο με τίτλο...
«Όλοι μαζί τα φάγαμε».  Ο Αντιπρόεδρος  στη συνέντευξη του σήμερα το πρωί, αποκάλυψε  σύμφωνα με το www.star.gr ότι γράφει πυρετωδώς το πόνημα του, τις ώρες που του περισσεύουν από τις αντιπροεδρικές ευθύνες. Θέλει το βιβλίο του να βρίσκεται το φθινόπωρο στα βιβλιοπωλεία.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος δεν παρέλειψε να  αναφερθεί και στο αγαπημένο του θέμα τον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον «κόμμα τραμπούκων» που αντί να καταγγείλει τους τραμπούκους, ενισχύει την τραμπούκικη λογική της πολιτικής.

Μετά ήρθε η σειρά των «αγανακτισμένων» για τους οποίους είπε ότι το κίνημα τους άρχισε να φθίνει και πως χθες πέρασε από το Σύνταγμα και μπορεί να υπήρχαν εκατό πανό, τα άτομα όμως εκεί ήταν πενήντα.

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Παπανδρέου δεν τον είχε ενημερώσει για την πρόταση συγκυβέρνησης προς τον Σαμαρά , ρίχνοντας τις ευθύνες για το «ναυάγιο» στον αρχηγό της Ν.Δ και λέγοντας ότι « ουδείς θα ενημερώνονταν αν ο Σαμαράς δεν διέρρεε όσα διέρρευσε στην τηλεόραση, από την οποία το μάθαμε όλοι, προκειμένου να τινάξει στον αέρα την διαδικασία». 

Τάχθηκε πάντως υπέρ της συνεργασίας, υποστηρίζοντας όμως  ότι η θέση του κ. Σαμαρά για επαναδιαπραγμάτευση του χρέους  είναι τελείως αδιέξοδη και  υπογραμμίζοντας ότι «ο κ. Σαμαράς αποδοκιμάστηκε από όλη του την πολιτική οικογένεια» στο ταξίδι του στην Ευρώπη.


Ερωτηθείς σχετικά με το ναυάγιο συνεργασίας ανάμεσα στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, σημείωσε ότι είναι υπέρ της συνεργασίας και πρόσθεσε ότι αυτό που δεν λειτούργησε είναι ότι ο κ. Σαμαράς δημοσιοποίησε τη συζήτηση που είχε με τον κ. Παπανδρέου "κατά τρόπο θριαμβευτικό".

Πηγή-lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου