Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Καλό ταξίδι......

Θλίψη, συγκίνηση, οργή και ένα… παράπονο για τον άδικο χαμό των δύο νεαρών αστυνομικών. Αυτά είναι τα συναισθήματα που αποτυπώνονται στα σχόλια συμπολιτών μας, οι οποίοι επέλεξαν να πουν το δικό τους «αντίο» στα δύο παλληκαράκια με μια μικρή ανάρτηση στο facebook γεμάτη όμως με πολύ αγανάκτηση.
Από το πρωί χιλιάδες μηνύματα κατέκλυσαν το διαδίκτυο δείχνοντας την αμέριστη συμπαράσταση στους συγγενείς των δύο παιδιών, ενώ έκδηλος είναι ο θυμός για τους δράστες.

«Α8ΑΝΑΤΟΙ 8Α ΜΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ!8Α ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!»

« Μάνα όταν θα δείς στο δειλινό τον ήλιο ματωμένο κάνε για μένα μια ευχή.. την ώρα αυτή πεθαίνω. Λένε ο θάνατος αρχή, άλλης ζωής πως είναι κι έδωσα όρκο πως κι εκεί στο καθήκον μου θα είμαι..!!ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΤΙΜΑ», αναφέρεται σε μια ανάρτηση.

«ΤΙΜΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΙΣ ΨΙΧΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΗΤΑΝ 2 ΑΓΓΕΛΟΙ 22 ΚΑΙ 23 ΕΤΩΝ», αναφέρεται κάποιος άλλος.

Στην σελίδα της αστυνομίας στο facebook ανακοινώνεται ότι αύριο το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ειρηνική πορεία στο Σύνταγμα προς τιμήν των αστυνομικών, ενώ αρκετοί εύχονται ολόψυχα να εντοπιστούν οι δράστες.
«ΑΧΧΧΧ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.... ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ... ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΣΑΝ 2 ΣΠΙΤΙΑ ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΝΕΚΡΟ ... ΕΤΩΝ 22...»

Δεν είναι λίγοι και εκείνοι, που δείχνουν την απογοήτευσή τους για το κράτος και αναφέρονται με ειρωνεία στην κυβέρνηση και το «αύριο» της αστυνομίας.

«ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ... ΑΜΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΙΣΟΠΔΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΗΡΟΥΝ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ...»

«HROES !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

Εκτός από την σελίδα της αστυνομίας, στην οποία ο καθένας αφήνει το δικό του μήνυμα, έχει δημιουργηθεί σελίδα στην οποία «ανεβάζουν» όλες τις εξελίξεις σε σχέση με την υπόθεση…

πηγή-star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου