Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

500αράκι by Ferrari για Αλόνσο και Μάσα

Στο περιθώριο του Ιταλικού GP οι πιλότοι της Ferrari Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα παρέλαβαν δύο ABARTH 695 Tributo Ferrari.
Η παράδοση έγινε μέσα στο πάρκο της Μόντσα στον περιβάλλοντα χώρο της θρυλικής Villa Reale την πρώτη μέρα του Ιταλικού GP. Μάλιστα οι πιλότοι της Ferrari κυκλοφορούσαν με τα εν λόγω αυτοκίνητα στο πάρκο της Μόντσα

Το ABARTH 695 Tributo Ferrari αποδίδει 180PS από τον γνωστό υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1.4lt που στην έκδοση SS αποδίδει 15 λιγότερους. Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αγωνιστικό κιβώτιο ταχυτήτων Abarth με paddles πίσω από το τιμόνι.

Το χρώμα που επιλέχθηκε για τα αυτοκίνητα είναι το Scuderia Red με λεπτομέρειες σε απόχρωση Racing Grey, ενώ έχουν προστεθεί τμήματα από ανθρακόνημα,  στους καθρέπτες και στο μοχλό ταχυτήτων.

Μια αριθμημένη και περιορισμένη ειδική σειρά αυτών των αυτοκινήτων διατέθηκε προς πώληση και έχει ήδη ξεπεράσει τις 600 παραγγελίες, από τις οποίες περισσότερες από τις μισές προορίζονται για εξαγωγή σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία και η Γερμανία.
Για περισσότερα μπορείτε να πληκτρολογήστε www.abarth695tributoferrari.com

πηγή-protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου