Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Εκατοντάδες ειρωνικά σχόλια στα sites των ξένων εφημερίδων

Ενδεικτικό της κακής εικόνας που έχουν οι Ευρωπαίοι για τη χώρα μας είναι τα εκατοντάδες σχόλια που παραθέτουν κάτω από τις αναρτήσεις των ρεπορτάζ στα sites των διάφορων εφημερίδων.
«Το επόμενο νέο που θα ακούσουμε από την Ελλάδα θα είναι πόλεμος με την Τουρκία» αναφέρει ειρωνικά ένας αναγνώστης των «Τάιμς» του Λονδίνου, ενώ κάποιος άλλος, με νόημα, αναρωτιέται...
«Πόσοι από αυτούς που διαδήλωσαν έχουν πληρώσει όλους τους φόρους τους;»
Την ίδια ώρα αναγνώστης του «Guardian» αναρωτιέται «Πόσος καιρός απομένει μέχρι να δουν πραξικόπημα» στη χώρα μας. «Χώρα Μίκι Μάους» μας χαρακτηρίζει αναγνώστης της «Daily Mail», ο οποίος στη συνέχεια εύχεται τα χρήματα της ευρωπαϊκής βοήθειας να μη βρίσκονται στην τράπεζα που είδε να καίγεται.
Αλλος υποστηρίζει ότι για άλλη μια φορά οι Ελληνες αυτοκτονούμε αφού ύστερα από αυτές τις εικόνες, ακόμα και όσοι είχαν κλείσει διακοπές ή επιχειρηματικά συνέδρια στη χώρα μας, θα τα ακυρώσουν.
Τα πράγματα αλλάζουν ελαφρώς στον γαλλικό Τύπο, όπου κάποιοι κάνουν λόγο για την έναρξη μιας επανάστασης. Αναγνώστης της «Figaro» λέει ότι πρόκειται για «την επανάσταση και την ανατροπή της δικτατορίας του χρηματιστηρίου και των οικονομικών αγορών».

πηγή-hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου