Κυριακή 9 Μαΐου 2010

"Βόμβα" στο πολιτικό σκηνικό από τις αποκαλύψεις του Π. Δούκα

Οι αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Οικονομίας, το όνομα του οποίου εμπλέχτηκε στο σκάνδαλο που «πλήρωσε» τόσο η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ο ίδιος προσωπικά, καθώς αποκλείστηκε από τις λίστες της Ν.Δ. στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου, θέτουν νέα «βόμβα» στο πολιτικό σκηνικό, αλλά στο «βίο και στην πολιτεία» της προηγούμενης κυβέρνησης στην εφημερίδα: «Χώρα της Κυριακής» του Γ. Τράγκα. Στην κατάθεσή του για το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου αναφέρει πως...
την υπόθεση αυτή την «κληρονόμησε από το ΠΑΣΟΚ» ενώ η αποκάλυψη πως για την συγκεκριμένη υπόθεση δέχτηκε τηλεφώνημα από τον στενό συνεργάτη του πρώην Πρωθυπουργού κ. Γιάννη Αγγέλου, προκάλεσε νέες ρωγμές τόσο στην εικόνα του πρώην Πρωθυπουργού, όσο και στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Αποκαλυπτικός ωστόσο ήταν ο κ. Δούκας και στα όσα περιέγραψε σχετικά με τις συναντήσεις του με τον Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου, στο γραφείο του στο Υπουργείο Οικονομικών και τα «παζάρια» που γινόταν από την πλευρά της Μονής προκειμένου να γίνει η ανταλλαγή οικοπέδων.

Ο κ. Δούκας αφήνει ωστόσο αιχμές για το υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης Καραμανλή, ενώ κάνοντας την αυτοκριτική του αναφέρει πως δεν μίλησε τότε γιατί δεν ήθελε να πληγώσει την παράταξη με αποτέλεσμα όπως υπογραμμίζει «σήκωσα βάρη που δεν μου ανήκαν», καταλήγοντας, ωστόσο, χωρίς να κρύψει την πικρία του, ότι από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, ήταν εκείνος που «πλήρωσε» την υπόθεση με την απομάκρυνσή του από τις λίστες στις πρόσφατες εκλογές, παρ’ ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και καμία μαρτυρία εναντίον του.

πηγή-hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου