Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Αλμα - ρεκόρ πάνω από τον... Ισθμό

ΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΗΣ ΜΠΑΚΑΒΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ adesmeyto.gr

Μοναδικό άλμα πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου με τη μοτοσικλέτα του πραγματοποίησε χθες ο παγκοσμίου φήμης πρωταθλητής «freestyle motocross», ένα από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα του κόσμου, Robbie Maddison. Οι επιδόσεις του εντυπωσίασαν το κοινό, καθώς ο 28χρονος Αυστραλός...
απογειώθηκε από τη νοτιοδυτική πλευρά του Ισθμού και αφού πραγματοποίησε άλμα μήκους 85 μέτρων, προσγειώθηκε με ασφάλεια στην απέναντι πλευρά!
Επόμενος σταθμός του το Μεξικό, για τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Red Bull X- Fighters, όπου θα διεκδικήσει την πρωτιά στην πασίγνωστη Plaza de Toros, στις 16 Απριλίου.
«Το να πραγματοποιήσω άλμα ήταν μια πρόκληση στην οποία απλά δεν μπορούσα να αντισταθώ. Η μεγαλύτερη δυσκολία που έπρεπε να αντιμετωπίσω ήταν ο φόβος μου. Πιστεύω ότι στη ζωή πρέπει να παίρνουμε ρίσκα, γιατί αυτά, μας κάνουν πιο σοφούς», δήλωσε ο Robbie.
Ο Robbie Maddison έγινε ο πρώτος fmx αναβάτης που επιχείρησε και κατάφερε κυριολεκτικά να πετάξει με τη μοτοσικλέτα του, Honda 500, πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου. Ο Maddison πήρε φόρα από την ειδικά κατασκευασμένη ράμπα απογείωσης, επιτάχυνε τη μοτοσικλέτα του αγγίζοντας τα 125χλμ./ώρα, αψήφησε τις ισχυρές δίνες των ανέμων και «πέταξε» πάνω από τα νερά του Ισθμού, σε ύψος 95 μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου