Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ… ΓΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μιλώντας πριν από λίγο στην προσυνεδριακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Κοζάνη, σήκωσε το γάντι απέναντι στην Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι «τη στιγμή της υπέρτατης μάχης για τον τόπο δεν συγχωρείται καμία παραφωνία. Τελεία και παύλα». Ο κ. Σαμαράς υπενθύμισε την πρόσφατη εντολή που πήρε από την βάση του κόμματός του δηλαδή...
«να ενισχύσει το κύρος και την αξιοπιστία της ΝΔ στα μάτια του ελληνικού λαού ως παράγοντας σταθερότητας και κυβερνητικής ευθύνης». «Αυτή την εντολή πήρα από σας, αυτή θα εκτελέσω» τόνισε και συνέχισε με σαφείς αιχμές προς την κα Μπακογιάννη: «Δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε κάποιον να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα εάν δεν το θέλει. Αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να διασύρει τις δημοκρατικές μας διαδικασίες και να προσβάλει το κύρος και τα όργανα του κόμματος».
Ο πρόεδρος της ΝΔ προχώρησε ακόμη περισσότερο προς τους διαφωνούντες της παράταξής του που δήλωσαν ότι δε θα παραβρεθούν στην συνεδρίαση της ΚΕ της ΝΔ που θα γινει την Κυριακή. «Η λειτουργία των κομματικών οργάνων και πολύ περισσότερο της Κ.Ε. δεν προσφέρεται για ανωφελείς εσωστρεφείς κουβεντούλες, ούτε ως ευκαιρία για νομή κομματικής εξουσίας. Εκτός εάν κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια».

πηγή-vetonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου