Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Site που βοηθάει τους νέους επιχειρηματίες στην Ελλάδα

Yes, we can?
Το Startup Greece παρέχει κάθε πληροφορία που χρειάζεται ένας νέος για να ξεκινήσει την επιχείρησή του στην Ελλάδα (κίνητρα, χρηματοδότηση, νομικό πλαίσιο, έρευνες), χρησιμοποιεί τα social media για να φέρνει κοντά ανθρώπους, ιδέες, επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, φορείς, για να γεννηθούν συνεργασίες και επενδυτικά σχέδια, απαντά στον πολίτη έγκαιρα και εμπεριστατωμένα και προωθεί την...
ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τον διάλογο.

Το Startup Greece είναι ένα κίνημα πληροφόρησης, δικτύωσης και συνεργασίας με στόχο τη δημιουργία μιας νέας γενιάς επιχειρηματιών στην Ελλάδα. Υποστηρίζεται από το Υπουργείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και την ελληνική κυβέρνηση, σε συνεργασία με κοινότητες νέων επιχειρηματιών.

Μέσα από το Startup Greece καλούμε κάθε πολίτη, κάθε οργάνωση, επιχείρηση, σύνδεσμο, ερευνητικό ινστιτούτο, κοινωνικό και οικονομικό φορέα να γίνει μέλος μιας δημιουργικής κοινότητας, να προσθέσει τις γνώσεις και την εμπειρία του, να προσδώσει αξία στην προσπάθεια με τους ανθρώπους και τις ιδέες του.

Μέσα από το Startup Greece μπορείτε να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, να αντλήσετε πληροφόρηση υπεύθυνα, να βρείτε καλές πρακτικές, να εμπνευστείτε από ιστορίες επιτυχίας ή αποτυχίας, να γνωρίσετε ανθρώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, επιχειρήσεις και ενώσεις, να παρευρεθείτε σε μια εκδήλωση, ένα σεμινάριο, μια δημιουργική συνάντηση. Απλά γίνετε μέλος εδώ.

Αν είστε δημόσιος ή ιδιωτικός φορέας, μπορείτε να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στην Πρωτοβουλία Startup Greece εδώ. Επιλέξτε "Join the Initiative" και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας καθοδηγήσουμε.

πηγή-lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου