Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Δεκάδες οι συμμετοχές στον ανοιχτό διαγωνισμό για το νέο λογότυπο της ΟΝΝΕΔ

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τον ανοιχτό διαγωνισμό μέσα από τον οποίο θα προκύψει το νέο λογότυπο της ΟΝΝΕΔ, καθώς δεκάδες είναι οι συμμετοχές μέσω του site της γαλάζιας νεολαίας http://logo.onned.gr/.

Ήδη, 30 νέες ιδέες έχουν παρουσιαστεί στην ιστοσελίδα και φαίνεται πως η επιλογή θα είναι δύσκολη, καθώς οι νεαροί γραφίστες που έχουν μέχρι στιγμής καταθέσει τη δική τους άποψη για το έμβλημα με το οποίο η ΟΝΝΕΔ θα μπει και σημειολογικά σε μία νέα εποχή, έχουν δουλέψει με φαντασία και έχουν βάλει όλο τους το ταλέντο για τη δημιουργία του νέου λογότυπου.

Η διαδικασία επιλογής το νέου λογοτύπου της ΟΝΝΕΔ χωρίζεται σε τρεις φάσεις. Στην πρώτη φάση οποιοσδήποτε θελήσει μπορεί να υποβάλει το δικό του λογότυπο – πρόταση. Όλα τα λογότυπα που θα υποβληθούν θα μπουν κατά τη δεύτερη φάση σε ανοιχτή ψηφοφορία στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι. Με το τέλος της δεύτερης φάσης, τα τρία κορυφαία λογότυπα που θα προκύψουν από την ψηφοφορία του κοινού θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από δύο καθηγητές γραφιστικής και επικοινωνίας, τον υπεύθυνο Πολιτικού Σχεδιασμού και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο. Το έπαθλο για το νικητή είναι ένα Apple MacBook Pro 15.4″, Intel Core i5 2.4GHz.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό έχουν ακόμη χρόνο μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, αν και θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προτάσεων και μετά, και ενώ θα έχει αρχίσει η ψηφοφορία, όμως σε αυτή την περίπτωση οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν λιγότερες ημέρες στη διάθεσή τους προκειμένου να επιλεγεί η πρότασή τους.

Από τις 7 μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δικτυακή ψηφοφορία, και στις 21 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής του διαγωνισμού.

πηγή-apogevmatini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου